Hírek / Aktualitások

2024-05-28
Ezúton értesítjük, hogy tűzvédelmi szakvizsga képzést tartunk – távoktatás formában. Képzés - továbbképzés valamint vizsga kerül lebonyolításra a 45/2011. (XII.07.) BM rendelet alapján az alábbi témakörökben:
2022-02-07
Az Avigilon 2022. március 7-től áremelést hajt végre portfólióján, különböző mértékben.A részletekről tájékozódjon cikkünkben.
2021-10-19
Ezúton értesítjük partnereinket és az érdeklődőket, hogy az App Store-ban már elérhető az Intellio legújabb mobil kliens szoftvere az IMC5!
2020-04-03
Törekedjen Ön is a teljes biztonságra, szerezze be most kiberbiztonsági menedzsment megoldását, melyet a Vivotek szoftver élettartam garanciával erősített megoldása biztosít.
Figyelem! Csak limitált mennyiségben érhető el, csapjon le rá már ma!
2020-04-02
A koronavírus járvány okozta súlyos egészségügyi helyzet kezelése komoly nehézséget jelent az egyébként is túlterhelt kórházak számára. Ott, ahol a betegellátás most erőn felüli energiákat igényel, hatékony segítséget nyújt egy zavartalan monitoring rendszer.
2018-10-04
A Motorola Solution-hoz tartozó Avigilon, a nagyközönség elé tárta az Intel Movidius VPU alapú fejlett AI kamerák következő generációját.
2018-10-02
2018. október 1-én új kamerasorozattal lépett a biztonságtechnika piacára a szakmai körökben méltán elismert Intellio.
Az Initio fantázianévvel érkező sorozat modelljeit négy megapixeles felbontással....
2017-08-22
Néhány héttel az új Mx6 kamera család megjelenése után az M16 a dobogó felső fokán landolt. Az idén Münchenben megrendezésre kerülő SecurityExpo-n a MOBOTIX kültéri kamerája ugyanis elnyerte az arany PROTECTOR díjat a "Videó-felügyelet" kategóriában.
2017-08-22
Annak érdekében, hogy Partnereink igényeinek minél szélesebb körben megfeleljünk, újabb gyártó (a MOBOTIX ) megoldásaival és termékeivel bővítettük palettánkat.
2017-04-12
Ahogy korábban már írtunk róla, márciusban részt vettünk az MBF VII. (Közeleg a tavasz címet viselő) konferenciáján, Sümegen, a festői környezetben fekvő Hotel Kapitányban.
2017-03-30
Az IP Cam Technologies Kft mint a biztonság elkötelezett zászlóvivője aranyfokozatú támogatóként vett részt 2017. március 21-23 között Sümegen megrendezett VII. MBF konferencián.
Az esemény szervezői ez alkalomból készítettek interjút Rózsás Balázs kereskedelmi igazgatóval. Szó esett a cég alakulásról, értékrendről, jelenről, jövőről....
2016-12-19
Az IPCamLive felhő alapú videó streaming szolgáltatást kifejezetten IP kamerákhoz fejlesztették. A rendszer az ONVIF/RSTP protokollokon keresztül csatlakozik közvetlenül a kamerához, ezzel biztosítva az élőközvetítés sugárzását a nagyközönség felé.
2016-11-15
Az IPCam Technologies idén nyáron a Salto termékeinek hivatalos disztribútora lett. Ennek apropóján júliusban a spanyolországi San Sebastian városban található tervező és gyártó központban jártunk, az elmúlt héten pedig Prágában vendégeskedtünk, ahol a Salto szakmai oktatásán vettünk részt, több közép-európai partnerrel közösen.
2016-10-24
Egy egész város lakosainak biztonságát garantálni nem kis kihívás. A bűncselekmények, lopások csökkentése függetlenül, hogy lakó-, üdülő- vagy turisztikailag fontos övezetről beszélünk, egyaránt hangsúlyos, amely egy megbízható és fejlett megfigyelő rendszer kiépítésével megfelelően támogatható. Az Avigilon költséghatékony, komplett térfigyelő megoldása minden biztonsági kritériumnak eleget téve segíti a biztonsági törekvéseket.
2016-10-24
A Vivotek tavaly ingyenesen elérhetővé tette professzionális, IP kamerák, NVR-ek, videószerverek és POS modulok összekapcsolására szolgáló VAST CMS/VMS programját.
2016-09-13
A különböző megfigyelést elősegítő rendszerek rohamos fejlődésével napjainkra kiemelt igénnyé vált a minél nagyobb terület, lehető legkevesebb kameraszámmal történő megfigyelése, mindez tükör éles, kiváló részletgazdaságú képalkotó tehnológiával és kiváló rendszer integrálhatósággal ötvözve.
Az Avigilon HD videó megfigyelő rendszerei példátlan részlet gazdag képei révén egyedülállóan fokozzák a megfigyelt terület biztonságát. A nagy megfigyelési terület mellett bizonyító erejű, nagy részletességű arcfelvételeket készítenek, ezzel elősegítve a nem kívánatos incidensek megelőzését
2016-09-13
Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy a közelmúltban az IP Cam Technologies Kft. az Avigilon termékek magyarországi disztribútora lett. Immáron nálunk is készletről elérhetők ezek a páratlan tulajdonsággal rendelkező termékek.
TELETEK - Új szín az intelligens tűzjelző rendszerek palettáján
2016-08-01
Az elektronikus tűzjelző rendszerek piaca számos megoldást kínál a felhasználói igények kielégítésére. A megálmodott rendszerek kialakításánál mindenkor meghatározó szerepet tölt be az ár és a műszaki tartalom keresztmetszete. Ha korszerű, nagy érzékelő számmal, stabilan működő, telepítő és felhasználóbarát rendszer kialakítására van szükség, az általában nagy múltú, neves gyártók tervezőasztaláról származó termékekkel képzelhető csak el.
A nyírségi magasban jártunk
2016-07-29
Egyik nagyon kedves nyíregyházi partnerünk a Person Security Kft. meghívásának köszönhetően a magasból tekinthettünk le Nyíregyházára és környékére.
2016-07-07
A Teletek alapításának 25. évfordulója és nem mellesleg kollégáink továbbképzése miatt Szófiába látogattunk. Látogatásunk során megtekintettük a Teletek tűz- és behatolásjelző rendszereket gyártó és fejlesztő központját.
2016-05-30
A megszokottól kicsit eltérően idén korábban rendeztük meg szakmai napunkat, melyen újabb érdekes megoldásokkal találkozhattak partnereink - ezúttal a Római part egyik legszebb részén lévő Holiday Beach Hotelben. A nap fő témája az ügyfeleinket manapság egyre többet foglalkoztató komplett megoldások bemutatása.
2016-05-30
A VIVOTEK legújabb nagy teljesítményű 64 csatornás rögzítője kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A 2U magas rackbe építhető szerver házba, 8HDD férőhellyel szerelt rögzítő, beépített RAID képessége, a H.265-ös technológia és a teljes tárhely kapacitás kiváló skálázhatóságot és rugalmasságot nyújt, ezáltal tökéletes megoldást jelent az ipari, térfigyelési és közlekedési alkalmazásokban.
2016-04-18
A VIVOTEK innovatív szerelődobozai az összes kültéri kamerát támogatják továbbá komplett megoldásként időt és energiát takaríthat meg telepítéskor.
2016-04-18
A VIVOTEK IP8166 kamerája újabb távlatokat nyit a kültéri megfigyelés terén.
2016-04-12
Ahhoz, hogy a piros lámpán áthaladó gépjármű tetten érhető legyen, bizonyíték erejű felvételre van szükség. Az Intellio új fejlesztése teljes körű megoldást kínál a szabálysértők kiszűrésére, a képek továbbítására és tárolására
2016-04-12
Az Intellio a világon elsőként jelent meg a piacon olyan IP kamerával, melyben fejlett intelligencia működött. A 10 éve fejlesztés alatt álló és azóta folyamatosan fejlődő, kiválóan és rugalmasan paraméterezhető, ún. fedélzeti detektorok segítségével könnyedén kijelölhetünk és kvázi kiemelhetünk bármilyen alakzatot, objektumot és területet valamint szabadon alkothatunk tetszőleges alakú virtuális kerítéseket és bejáratokat.
2016-04-06
Idén, az immáron 6. alkalommal megrendezett MBF konferencián jártunk az Intellioval karöltve. Egyetlen hazai Intellio disztribúcióként büszkék vagyunk arra, hogy az Intellio sikereiben osztozhatunk és partnereink visszajelzései alapján, ezt meg is szolgáljuk.
2016-04-06
Az Intellio - csakúgy, mint a kamerák fejlesztésekor - az Intellio Video System 3 menedzsmentszoftver (IVS3) megalkotásakor is azt tűzték ki célul mérnökeink, hogy a napjaink megfigyelőrendszerei iránt támasztott igényeknek innovatív, rugalmasan alakítható és energiatakarékos módon tudjon eleget tenni
2016-03-10
A napokban került bejelentésre a hír, mely szerint a VIVOTEK portfóliójában hamarosan elérhetővé válik az első IR IP Speed dóm kamera, az SD9364-EHL.
2016-03-08
A VIVOTEK öt terméke is díjat nyert a 2016-os tajvani „Excellence Awards”-on.
2016-02-23
Megjelentek a DIGIEVER portfólióban az egy vagy két merevlemezt fogadó mobilhálózati rögzítők. Az eszközöket nagy teljesítményű processzorral vértezték fel, amely lehetővé teszi a több IP kamerával rendelkező mobil megfigyelő rendszerek kiépítését. A rögzítők 5-36 csatorna között licencelhetők, ezzel biztosítva a járműveken elhelyezett kamerák számának folyamatos bővíthetőségét.
2016-02-23
Az elmúlt hetekben több - Intellio eszközt használó - partnerünktől kaptunk visszajelzést arra vonatkozóan, hogy az újabb firmware-rel rendelkező Hikvision kamerák 2-3 nap után leszakadnak a hálózatról és nem csatlakoznak vissza az Intellio IVS szoftverhez csak az eszközök újraindítása után, miközben saját rögzítőjükkel stabilan működnek.
2016-02-15
Éppen két éve – a 12 megapixeles ILD-810S kamera megjelenésével – született meg a prémium kategóriát képviselő VISUS kameracsalád. Azóta a fejlett intelligenciával rendelkező széria már több taggal bővült és többféle kivitelben érhető el, ezzel biztosítva bármely felhasználási terület biztonságos és stabil megfigyelését, lefedettségét.
2016-02-15
Örömmel mutatjuk be Önöknek az Intellio ORIO kameracsalád februártól előrendelhető, márciustól pedig már elérhető új, ILD-316 sorozatának tagjait, melyek az ILD-315 sorozatot váltják fel.
A megújult kamerák az eddigiekben megismert biztonságot és stabilitást még magasabb szintre emelik.
2016-02-02
Ahogy minden évben, a VIVOTEK 2016-ban is részt vesz minden nevesebb Biztonságtechnikai kiállításon, ahol - profiltól függetlenül - képviselteti magát a biztonságtechnikai csatorna minden hangsúlyos szereplője, foglalkozzon akár kereskedelemmel, telepítéssel, rendszer integrációval, tervezéssel vagy tanácsadással.
Az idei év első negyedévének menetrendjét igyekeztünk összefoglalni az érdeklődők számára.
2016-02-02
2016.02.29-ig még van lehetőség bejelentkezni a VIVOTEK VAST 2 Alpha tesztelésére és ezzel egy időben megosztani tapasztalatait a VIVOTEK fejlesztőivel. A tesztelés célja a szoftver új, hivatalos verziójának tökéletesítése a felhasználói igények és visszajelzések alapján. A VIVOTEK különösen nagy hangsúlyt fektet a projektre, ezért a kérdőívet kitöltők közül 50 résztvevő jutalomban is részesül!
2016-01-26
A szabadidő- és sportrendezvényeknek, kulturális eseményeknek otthont adó létesítmények rendszerint a település közösségi életének fontos színterei. A sok látogatót vonzó mérkőzések vagy koncertek biztonságtechnikai kihívást jelentenek a szakemberek számára. A szervezett élőerős védelem hatékony kiegészítője lehet az Intellio IP videomegfigyelő rendszer, amely az eseményekről küldött azonnali riasztással támogatja a munkájukat.
2016-01-26
Egy vállalat számára az üzleti sikerek fontosságával egyenértékű, hogy hol és milyen körülmények között működik. Az irodaházak arra törekednek, jó megközelíthetőséggel, ügyfélbarát környezet kialakításával és bővítésre alkalmas helyiségekkel vonzzák be a cégeket. A saját telephellyel rendelkező vállalatok számára is fontos a biztonságos munkahely megteremtése, hiszen a zavartalan termelés, a nyugodt irodai körülmények elősegítik a hatékony munkavégzést.
2016-01-12
Örömünkre szolgál bejelenteni kedves Partnereink számára, hogy kiváló eredménnyel zártuk a 2015-ös évet. Számos tapasztalattal, élménnyel, jó partneri kapcsolattal és sikertörténettel lettünk gazdagabbak.
2016-01-12
A DIGIEVER rögzítőkhöz megérkezett a legújabb C1.0.0.56-os firmware. A CMS funkcionalitásának fokozása mellett jelentős rugalmasságot nyújt az élőkép, E-térkép, visszajátszás és monitorfal funkciókban, ezáltal intelligensebb és kezelhetőbb IP megfigyelést tud biztosítani a felhasználók számára.
2016-01-04
A VIVOTEK FE8182 süllyesztetett kialakítású halszemoptikás IP kamerája 5 megapixel felbontással és kiváló képminőséggel rendelkezik. Nagy funkcionalitású, 60mm átmérőjű, ami szinte minden beltéri megfigyelésre alkalmassá teszi az eszközt.
2015-11-30
A logisztikai létesítményekben, raktárbázisokon folyamatos a nagy mennyiségű és nagy értékű árucikkek tárolása, rakodása és elszállítása. A raktárak átmeneti helyet biztosítanak az árukészlet számára, amelyek rendszerint néhány napot vagy csak néhány órát töltenek el a hatalmas polcrendszerek között. A nagy forgási sebesség miatt a logisztikai központok megfigyelő rendszerének tervezése összetett feladat. Elsődleges szempont a tárolt áru védelme, a termékmozgatás folyamatának figyelemmel kísérése és az illetéktelen személyek távol tartása.
2015-11-30
A VIVOTEK bejelentette, hogy mostantól H.265, 5 megapixeles kamerái a Sony adattárolási megoldásával (Sony Edge Storage Solution) egészülnek ki. Ez az együttműködés még megbízhatóbb IP felügyeleti rendszer elérését teszi lehetővé hálózati kimaradás esetén és jelzi a microSD kártya aktuális karbantartási követelményeit.
2015-11-12
A VIVOTEK bemutatja új H.265/HEVC felügyeleti megoldását, valamint 3 és 5 Megapixeles hálózati kameráit, hálózati rögzítőit (NVR) és professzionális VMS szoftverét.
2015-11-12
A VIVOTEK a JVSG (IP Video Design Tool) beépítésével lehetővé tette a professzionális megfigyelő rendszer könnyű és egyszerű kialakítását. Az eszköz segítségével másodpercek alatt kiszámolhatóak a szükséges látószögek és a fókusztávolságok mindegyegyes kamera esetében, továbbá megtekinthető a kamera által lefedett terület is. A 2 és 3 dimenziós modellezés pedig lehetővé teszi a biztonság növelését.
2015-11-05
A forgalmas útkereszteződésekben, közintézmények környékén, a bűnügyi statisztikák alapján fertőzöttebb utcákon, a parkolók, terek és parkok környezetében elhelyezett kamerák visszatartó erővel bírnak, a felvételek pedig segítenek az elkövetett bűncselekmények gyors felderítésében. Kistelepülések esetén a betöréseket, lopásokat jellemzően nem a lakosság, hanem a bűncselekmény szándékával a településre érkező „idegenek” követik el. A be- és kivezető utakon elhelyezett kameráknak köszönhetően a térfigyelő rendszerrel biztosított lakóközösséget többnyire elkerülik a potenciális bűnözők.
2015-11-05
Az IPCam Technologies is részt vett a múlthéten megrendezésre került Intellio Őszi Szakmai Napon, ahol sok érdekes megoldással találkoztunk, mind az ARH mind az Intellio részéről.
2015-10-22
A VIVOTEK ND8422P linux alapú 16 csatornás NVR, amely beépített 8-as PoE portjával kiszolgálja a PoE-s kamerákat 120W teljesítményig.
2015-10-14
A gyors fejlődés olykor fájdalmas befektetésekkel jár, ahogy a Tungnan Egyetem esetében is. A 7300 diákot oktató intézmény kinőtte régi, analóg megfigyelő rendszerét. A régi rendszer megbízhatatlan működése és az éles képek hiánya arra a döntésre juttatta a vezetőséget, hogy új megoldást kell találni, ami védelmet nyújt minden időszakban
2015-10-14
Ha valaki nem otthon tölti a szabadságát, joggal várja el, hogy az utazás ne csupán pihenés, hanem kellemes élmény is legyen. A szállodák, panziók ezért komplex szolgáltatással, kényelmes szobákkal, sok esetben wellness részleggel és éttermi szolgáltatásokkal igyekeznek maradandóvá tenni a náluk töltött időt. A magas színvonalhoz hozzátartozik a diszkrét és professzionális videomegfigyeléssel támogatott biztonsági rendszer. Az Intellio korszerű IP videomegfigyelő rendszere még ennél is többet kínál.
2015-10-07
A VIVOTEK FD816C-HF2 süllyesztett kivitelű, fix dóm kamera, ami 30 fps mellett 2 Megapixel felbontáson biztosít kitűnő képminőséget még akkor is, ha éjszaka van, vagy kevés fény.
Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bármilyen területen telepítsék, legyen az bank, üzlet, étterem vagy iroda.

2015-10-07
Az új DIGIEVER új 2.1.0.57 firmware fejlett távfelügyeleti és lejátszási funkciókat, valamint továbbfejlesztett, optimalizált felhasználói felületet nyújt az IP video felügyeleti rendszer felhasználók számára.
2015-10-01
Az Intellio hagyományai szerint, idén is megrendezésre kerül a méltán népszerű őszi, gyártói szakmai nap. Az ingyenesen látogatható esemény helyszíne ezúttal, Európa jelenleg egyik legmodernebb létesítményeként számon tartott Groupama Aréna, ahol a már megszokott színvonalas előadásokkal, felkészült előadókkal és értékes ajándékokkal várják az érdeklődőket.
2015-10-01
Manapság az informatikai fejlődés már lehetővé teszi, hogy szinte bárhol összeköttetésbe maradjuk a világgal. Az elmúlt évtizedek innovációinak hatására napjainkra valósággá vált a mozgó járműveken működtetett online eszközök használata. A legkorszerűbb tömegközlekedési és közszolgálati feladatokat ellátó járművek mind fel vannak készítve biztonsági kamerák fogadásához és működtetéséhez.
2015-09-22
A VIVOTEK CC8130(HS) IP kamerát 180 fokos látószögű lencsével fejlesztették, amely különösen tiszta képet nyújt az arcfelismeréshez. A kamera ideális telepítési magassága 170cm (5.5 Ft), így a szemmagasságba kerülő CC8130(HS) kamera segítségével tisztán kivehető a megfigyelt személy arca, még abban az esetben is, ha sapkát vagy kapucnit visel.
2015-09-22
Szokásunkhoz illően idén sem maradhatott el az IP Cam Technologies Kft. partnernapja, ahol első kézből értesítettük ügyfeleinket a biztonságtechnikai piacon levő újdonságokról, továbbá hasznos tippekkel is elláttuk őket.
A nagy érdeklődést termékeink iránt az is bizonyította, hogy más partnernapok mellett a kezdetben várt létszámot is sikerült túllépnünk.
2015-09-01
A Vivotek bemutatja az innovatív, átfogó, és úttörő IP felügyeleti megoldását az E + S + S-t, a Kolumbiai Nemzetközi Biztonsági 2015.-i kiállításon, ami augusztus 19-21 között kerül megrendezésre Bogotában.
2015-09-01
A VIVOTEK CC8370-HV típusjelű vandál-biztos IP box kamerája mind amellett, hogy a világ első billenthető optikás halszemes IP kamerája, 3 megapixeles felbontással képes 30 fps-t biztosítani.
2015-08-25
A biztonságtechnika rohamos fejlődése velünk és értünk történik. Az IPCam számára fontos, hogy ezzel a fejlődéssel mindenkor lépést tartson, továbbá, hogy ügyfelei igényeinek és elvárásainak a legmagasabb szakmai szinten megfeleljen.
2015-08-25
2015-ben a törökországi Talaj és Vízvédelmi Iroda életében realizálódott a gondolat, hogy új központi irodát hozzanak létre, amelynek biztonságáról, a teljes terület megfigyelhetőségéről és nyomon követéséről új megfigyelőrendszer kialakításával gondoskodjanak.
2015-08-12
Az ARH csoport és Intellio Technologies Zrt. közelmúltban lezajlott fúziójának köszönhetően a vállalat beszerzéseit és gyártási folyamatait jelentősen optimalizálta.
2015-08-12
A Digiever Video Fal Dekóder HDMI és DVI-I kimenetei segítségével nagy teljesítményű megjelenítő megoldást nyújt azon felhasználóknak számára, akik akár 64 csatorna képeit akarják egyszerre, egy helyen megjeleníteni.
2015-08-05
A dóm típusú kamerák többsége rendelkezik beépített IR megvilágítóval, melynek használatakor néha előfordulnak homályos, nem tiszta képek, vagy egyéb képminőség romlás.
Az alábbiakban néhány hasznos tanácsot osztunk meg, az éjszakai képeken megjelenő különböző IR tükröződési problémák megoldására.
2015-08-05
A VIVOTEK IP816A-LPC szett teljes körű rendszám felismerő megoldás, amely az IP816A-HP kamera kitűnő minőségére és forgalomelemző képességére támaszkodik.
2015-07-29
Egyáltalán: meddig terjed a magánélet védelme? Vitaanyag készült a MIT-en a titkosításról.
A kriptográfia legnagyobb nevei jegyzik azt a dokumentumot, melyet a MIT (Massachusetts Institute of Technology) adott közre, a titkosítás Keys under Doormats (Kulcsok a lábtörlők alatt) címmel
2015-07-29
A nagy forgalmú üzletekben sok ember megfordul, az akciók alkalmával vagy az ünnepeket megelőző időszakban tömegek alakulhatnak ki egy-egy bevásárlóközpont területén. A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy a kamerával megfigyelt területen ritkábban történik bűncselekmény, a megtörtént esetek pedig a felvételek segítségével gyorsabban felderíthetőek.
2015-07-16
Megjelent a VISUS kamerák legújabb, 3.2-es verziószámú firmware-je, mely a helyi tárolás terén számos újdonsággal bővítette a termékcsalád funkcionalitását.
2015-07-16
Több, mint fél éve már, hogy az Intellio piacra dobta harmadik generációs menedzsmentszoftverét, amely számos új funkciót és fejlesztést vonultatott fel. A legújabb főverzió, az IVS 3.1 sem marad adós a jelentős újításokkal.
2015-07-10
A nyár kezdetén több év közös munka után elváltak útjaink Nagy Gábor kollégánkkal, aki az IP CAM kezdeti éveiben jelentős szerepet töltött be a cég működésének megalapozásában.
2015-07-10
A Santiago de Chile-ben található hotelként és apartmanként is üzemelő KSA YOUR APARTMENT épületének biztonsági megfigyelő rendszere az Airlive professzionális kameráin és integrált IP felügyeleti rendszerén alapul.
2015-07-01
A VIVOTEK FE8391-V a legújabb halszem optikás fix dóm hálózati kamera a VIVOTEK kínálatában, amelyet kültéri használatra terveztek. Az immáron 12 Megapixeles felbontású érzékelő kiváló képminőséget garantál.
2015-07-01
Tudásunkat frissen tartandó idén is ellátogattunk az egyik legnevesebb nemzetközi kiállításra az IFSEC-re. Cégünk képviseletében Rózsás Balázs kereskedelmi igazgató és idősebb Rózsás Balázs kelet-magyarországi régióvezető vett részt a neves eseményen. A Londonban megrendezett kiállítás bőven szolgált meglepetéssel, hiszen több újdonságnak számító technológiai fejlesztést is megtekinthettek a látogatók.
2015-06-25
A technika és a piac rohamos fejlődésével, ma már nem vágyálom egy drón beszerzése, akkor sem, ha éppen magáncélra szeretnénk azt felhasználni. Pár tízezer forintért már kaphatunk akár kamerás drónt is „magáncélokra”, százezer forintos nagyságrendben pedig profi készüléket vehetünk, profi kamerával.
2015-06-25
Valószínűleg nincsen keményebb teszt egy IP kamera számára, mintha felrögzítik egy tűzoltóautó külsejére, ami nagy sebességgel szeli át a várost, extrém hőmérsékletnek, esőnek, havas esőnek van kitéve és mindezek mellett kristály tiszta felvételt kell biztosítania, viszont ez volt az Isztambuli tűzoltóság kritériuma.
2015-06-12
A bankok és nagy pénzforgalmat lebonyolító létesítmények video megfigyelő rendszerének tervezésekor elsődleges szempont, hogy az adott területek kameráinak képei villámgyorsan elérhetőek, a felvételek gyorsan előkereshetőek és exportálhatóak, a képeken az események jól láthatóak, az emberi arcok pedig felismerhetőek legyenek.
Az Intellio rendszerre jellemző redundancia és a három szintű rendundáns rögzítési eljárás miatt sem áramkimaradás, sem a szerver meghibásodása esetén nem vesznek el képek.
2015-06-04
2015 fehér kalapos hacker konferenciáját május 9-én tartották a Kongresszusi Központban a NetAcademia szervezésében. A neves eseményen az információbiztonság témakörében válogatott előadásokat hallgathattak meg a résztvevők. A NetAcademia alapítója és vezető oktatója Fóti Marcell köszöntője után 8 előadó ismertette szakterületének legfrissebb kérdéseit.
2015-06-03
A Digiever bejelentette legújabb 2.1.0.55 firmware fejlesztését, melyben a felhasználói élményének fokozására, valamint a szerelési idő és költségek minimalizálására fektetették a hangsúlyt.
2015-05-27
Ahogyan azt korábban már beharangoztuk, 2015. június 3-án ismét megrendezésre kerül a már hagyománnyá váló Intellio szakmai nap, melyet a színes előadásoknak köszönhetően minden évben hatalmas szakmai érdeklődés övez.
2015-05-20
Mindjárt a megjelenés után díjnyertes termék lett a Vivotek 12 megapixeles fisheye IP dóm kamerája.
A Vivotek FE8391-V egy 12 megapixel felbontású halszem optikával felszerelt IP dóm kamera, amely a Secutech Excellence Award 2015 legjobb innováció díj nyertese lett a legutóbbi tajvani kiállításon. A szakmai zsűri komoly elvárásokat támasztott a válogató során. Sok gyártó közül mégis a Vivotek került ki győztesként, immár sorozatban ötödször.
2015-05-20
Luxriot® Face Recognition egy biometrikus arcfelismerő alkalmazás. A Luxriot CMS felügyeleti szoftvernek már több kiegészítő modulja is elérhető. Ilyen például a LPR rendszámfelismerés, a Broadcast szerver, különböző videó analitikák és most már az arcfelismerés kiegészítő is.
2015-05-08
Az elmúlt években hagyománnyá vált a minden tavasszal megrendezésre kerülő Intellio szakmai nap, melyet a színes előadásoknak köszönhetően hatalmas érdeklődés övez. Az Intellio idén is várja partnereit, végfelhasználóit és minden kedves érdeklődőt, akik első kézből értesülhetnek az Intellio legfrissebb termékeiről és jövőbeni fejlesztéseiről.
2015-05-07
A korábban még csak érintőlegesen említett új prémium kategóriás IP boksz kamera, már elérhető az IPCam kínálatában. A 2 Megapixeles, full HD felbontású kamera tartalmazza a legtöbb technológiai újítást.
2015-05-07
Az Amerikai Egyesült Államok középső részén lévő, művelés alatt álló hatalmas mezőgazdasági területeket a világ egyik vezető élelmiszer termelői szövetkezete – az AG Processing felügyeli, melynek képviseleti körébe tartozik számos helyi és regionális szövetkezet továbbá, több mint 250.000 gazdálkodó az országban és a határokon túl. Fő profiljuk a szója feldolgozás, növényi-olaj finomítás, megújuló üzemanyag gyártása és a gabonatermelés/kereskedelem.
2015-04-28
Már nem csak tévénézés közben élvezhetjük az ultra HD felbontás előnyeit. A megapixel háborúnak köszönhetően, részletekben gazdag képeket tudunk tárolni, gyakorlatilag ugyanakkora tárhelyen.
2015-04-28
Idén már 42. alkalommal kerül megrendezésre a világszínvonalú IFSEC szakkiállítás Londonban 2015. június 16 és 18 között, az ExCel Centerben.
2015-04-23
Az ARH csoport 2015 márciusában megvásárolta az Intellio Zrt részvényeinek 100%-át.

Ezáltal az Intellio Zrt. egy olyan rendkívül tőkeerős, teljes egészében magyar tulajdonú technológiai társaság tulajdonába került, amely sok éve sikeresen szerepel a közlekedéstechnika és biztonságtechnika nemzetközi piacán, egyes termékeivel pedig vezető pozíciót vívott ki a világban.
2015-04-22
A telepítések megkönnyítése és felgyorsítása érdekében a Vivotek létrehozta saját fejlesztésű EZConnect nevű szolgáltatását, melynek segítségével a biztosított szerver hatékonyan köti össze az okostelefonokat és tableteket a hálózati kamerákkal, CMS programokkal, NVR eszközökkel, leegyszerűsítve a hálózati konfigurációt.
2015-04-22
A videomegfigyelő rendszerek folyamatos fejlődésével megnőtt az intelligens és költséghatékony biztonságtechnikai rendszerekre való igény is. Az ügyfelei iránt elkötelezett Vivotek, stratégiai együttműködésre lépett a globális IP biztonsági megoldásokat kínáló Genetec vállalattal. A partnerség keretein belül a Genetec felhő alapú videomegfigyelő szoftver Vivotek kamerákkal való integrációját és a hamarosan érkező H.265 video kodeket készítik elő.
2015-04-14
A Vivotek csúcstechnológiát képviselő kamerái közé tartoznak az FD8367-V és FD8367-TV robosztus, ám de impozáns, kültéri dóm kamerák, amelyek 2 megapixeles vari-fokális optikával és full HD felbontással állítják elő a tűéles kameraképet.
2015-04-14
A Vivotek 2015-ben a piaci igényeknek megfelelően a megfizethető csúcstechnológiát képviselő eszközök fejlesztésére helyezte a hangsúlyt.
2015-04-01
Az Everfocus szépen lassan egyre több felhasználót varázsol el a megbízható széles termékpalettával.
2015-04-01
Az Intellio tavaly bejelentett első – analitikával felvértezett – rendszámolvasó kamerája a kompaktság jegyében született: beépített infravetővel és objektívvel. Most megérkezett a box kivitelű AutoNUM mini, más néven az ILD-420N!
2015-03-25
A VIVOTEK bemutatta IP816A-HP professzionális 2 megapixeles hálózati boksz kameráját, amely olyan előrehaladott technológiákkal rendelkezik, mint a WDR PRO és az új típusú SNV éjjeli üzemmód.
2015-03-25
Az IP CAM Technologies Kft. palettáján már a kezdetektől fogva szerepelnek a Vivotek és Digiever termékei, melyeket számos városi térfigyelő rendszerben és ipari terület megfigyelésénél alkalmaznak.
2015-03-19
Az idei évben számos gyártónk látogatott el hozzánk. Nemrég a Digiever régió vezetője, Hannah Lai hozta el nekünk újdonságaikat.
2015-03-19
Hatalmas szakmai érdeklődés kísérte Kecskeméten az idei Magyar Biztonsági Fórum konferenciát, ahol a biztonsági kockázatok feltérképezése, drón-technológia lehetőségei és korlátai, komplex biztonsági szolgáltatások, valamint a biometrikus adatok és kezelése témaköröket boncolgatták a részvevők.
2015-03-11
A Magyarországon is egyre népszerűbb Luxriot videó megfigyelő szoftver már Dél-Koreában is bizonyított.
2015-03-11
Magyarországon számos biztonságtechnikai konferenciát rendeznek. A legrangosabbak közé tartozik az évente megrendezésre kerülő „Magyar Biztonsági Fórum", melyen az idén mi is kiállítóként veszünk részt, az Intellio mesterdisztribútoraként.
2015-03-05
A Magyarországon igen közkedvelt Luxriot felügyeleti szoftver újabb bővítésen esett át. A videó megfigyelő szoftverek között egyedülálló módon, több mint 600 gyártó kameráját képes kezelni, kiegészítve videó analitikai és rendszámfelismerő funkciókkal.
2015-03-05
A Digiever bemutatta új, 64 csatornás hálózati rögzítőit. A DS-4300 Pro+ és DS-4300-RM Pro+ eszközök a rugalmas eseménykezelés, rögzítés és visszakeresés lehetőségét kínálják, mellyel a videomegfigyelést egyszerűbbé és okosabbá teszik.
2015-02-25
A DIGIEVER bejelentette új CMS szoftverének C1.0.54 elnevezésű változatát, egy olyan videomenedzsment megoldást, mellyel központilag vezérelhető több különálló DIGIEVER NVR. A CMS szoftver két intelligens szolgáltatás, a CMS kliens és a CMS-Matrix ötvözete.
Takarékoskodjon idejével és a pénzével
2015-02-25
Az Everfocus Palun egysége felturbózza a régi koax videómegfigyelő hálózatát. Bár az analóg videó technikát már rég túlszárnyalta az IP hálózat alapú megfigyelés, sok helyen még csak most cserélik le a régi rendszert. A telepítés sok esetben csak teljesen új kábelhálózat kiépítésével valósulhat meg.
2015-02-18
A Razberi IT 5000 egy akkumulátorral működő kézi készülék, amely jelentősen leegyszerűsíti a kamerarendszerek telepítését, hálózati és analóg kamerák esetében egyaránt. Mivel közvetlenül összeköthető a kamerával, gyorsan beállítható a kamera látószöge és fókusza.
2015-02-18
Az EverFocus legújabb mobil videó rögzítő eszközei megérkeztek az IP Cam Technologies Kft-hez. Az új termékek egyesítik az analóg és IP alapú megfigyelési rendszerek összes előnyét. A hibrid technológia révén egy rögzítő külön-külön és kombinálva is képes kezelni a régi és az új generációs kamerákat.
2015-02-11
A DIGIARRAY DA-4000E egy külső tároló egység DIGIEVER NVR-hez. Egyetlen DIGIEVER NVR-hez akár 2 darab DIGIARRAY egység is csatlakoztatható, amely akár 8 HDD-t és 48TB tároló kapacitásnövekedést eredményez.
2015-02-11
A DIGIEVER, a világ egyik vezető IP video menedzsment felügyeleti rendszer gyártója, bemutatta a legújabb firmware 2.1.0.54-es szoftver frissítését.
2015-02-04
Az IP Cam ennek megfelelően teljes körű háttértámogatást biztosít a tervezéstől a kivitelezésig és még azon is túl az Intellio termékek vásárlóinak.
A rendszámolvasás szabadsága: megjelent az AutoNUM mini
2015-02-04
Az Intellio tavaly bejelentett első – analitikával felvértezett – rendszámolvasó kamerája a kompaktság jegyében született: beépített infravetővel és objektívvel. Most megérkezett a box kivitelű AutoNUM mini, más néven az ILD-420N!
2015-01-28
Folytatva törekvését a lehető legmagasabb képminőség elérésére, a VIVOTEK négy új, 5 megapixeles hálózati kamerát fejlesztett ki: IB8381 és IB8381-E (professzionális kültéri csőkamerák), FD8381-EV (kültéri dóm) és FD8181 (beltéri hálózati dóm kamera) modelleket. A fejlett képfeldolgozási technológiával felruházva ez a négy kamera kiváló minőségű és minden korábbinál részletgazdagabb képet biztosít.
2015-01-21
Épp egy éve – a 12 megapixeles ILD-810S megjelenésével – született meg a prémium kategóriát képviselő VISUS kameracsalád. Azóta a széria már 13 taggal büszkélkedhet, s többféle kivitelben érhető el számtalan szolgáltatásuk. Partnereink előszeretettel használják ezt a termékcsaládot.
2015-01-21
A közutakon történő balesetek és szabálysértések nehezen rekonstruálhatóak és követhetőek nyomon. Az Intellio RED STOP megoldása mindennemű érzékelő és szenzor használata nélkül bármilyen lámpás kereszteződésben automatikus jelzést ad piros lámpán történő áthajtás esetén.
2015-01-14
Az új Intellio VISUS dóm- és csőkamerák lehetővé teszik, hogy felszerelésük után – köszönhetően a távoli fókusz és zoom vezérlésnek valamint autofókusz módnak – távolról a kliensszámítógépről vagy webfelületükről állítsuk be a gyújtótávolságot és a fókuszt is, ráadásul utóbbit a kamera is be képes állítani automatikusan!
Megérkeztek a legújabb Intellio dómkamerák
2015-01-14
Az elmúlt egy évben az Intellio felső kategóriás kameracsaládjának tagjai folyamatosan bővültek, ám egy fontos kamerakivitel még hiányzott a palettáról. Ez év júniusában azonban a kör bezárult: megérkeztek az új dómkamerák – teljessé vált a VISUS széria!
A VIVOTEK bemutatja az FE8180-at
2015-01-07
A VIVOTEK bemutatja az FE8180-at, a világ legkisebb hálózati halszemoptikás kameráját, ezzel lerántva a leplet az egyszerű, de hatékony panorámás térfelügyelet új korszakáról.
2015-01-07
A múlt évben jellemző dinamika idén is elkíséri cégünk életét. Tavaly számos újdonsággal – pl.: webáruház, új termékek –támogattuk partnereinket a sikerhez vezető úton. 2015-ben sem teszünk másképpen. Elsősorban a tudásunkat szeretnénk minél hatékonyabban átadni úgy, hogy az új termékek megismertetésén túl a gyakorlatban is alkalmazható ismeretekkel vértezzük fel viszonteladóinkat. 2015-ben aláírt Intellio mester disztribútori szerződésünkkel tovább bővült termékpalettánk.
Intellio ILD-315E-MDV-IR okoskamera
2014-12-16
Diszkrét kivitelű dóm kamera bel-és kültéri használatra.
2014-12-11
Amint arról az Intellio Technologies Zrt. és cégünk által küldött rendkívüli hírlevelekből értesülhettek, 2015 januárjától megváltozik az Intellio magyarországi disztribúciós csatornája.Ezen változásnak köszönhetően a SENZOR Kft. és az IP Cam Technologies Kft. tudhatja magáénak a megtisztelő mester nagykereskedő címet.
CITIUS: VISUS AutoNUM – a rendszámfelismerés új dimenziója
2014-12-10
Az Intellio legújabb, 3 megapixeles felbontású VISUS kamerája, az AutoNUM (típusneve: ILD-420N-BL-IRT) egyesíti a szerveroldali rendszámolvasó algoritmusok hatékonyságát az Intellio által fémjelzett, fejlett kameraoldali analitikával.
2014-12-03
Ismét újabb bővítéssel és javítással rukkolt elő a Luxriot. Fontos megjegyezni, hogy a frissítés során nem vesznek el az adatok.
2014-12-03
A DIGIEVER a tárolás bajnoka lett, hisz már minden új szériás eszköze támogatja a 6 TB-os merevlemezeket. A DIGIEVER NVR Pro + és Pro sorozat már támogatja a legújabb 6 TB merevlemezeket, így tovább növelhető a korábban ismert tárolókapacitás. A felhasználó választhat WD PurpleTM 6 TB vagy akár Seagate Enterprise Capacity 6 TB csúcskategóriás merevlemezek közül.
Intellio mesterdisztribútori szerződés 2015.01.01.
2014-11-27
Örömmel jelentjük be, hogy a méltán elismert Intellio mesterdisztribútora leszünk 2015.01.01-től.
Everfocus Palun – IP kamerák koax hálózaton
2014-11-19
Az Everfocus innovatív megoldásairól több alkalommal is beszéltünk. A most bemutatott eszköz megoldást jelent meglévő analóg koax hálózatok költséghatékony korszerűsítésére.
Intellio ILD-310E IP box kamera
2014-11-19
Az Intellio ILD-310E kiváló ár-érték arányú. belépő szintű, 1280x960 pixel felbontású, fix IP boksz kamera.
Sikeres hazai Vivotek projektek - nálunk jártak a Vivotek munkatársai
2014-11-06
Október végén az IP Cam a Vivotek két képviselőjét, Lucas Gromowski regionális menedzsert és Jimmy Kuo projekt konzultánst, láthatta vendégül. A Vivotek szakemberei azért látogattak hazánkba, hogy személyesen is bejárhassák az IP Cam és partnerei által sikeresen megvalósított fejlesztések helyszíneit.
2014-10-29
A DIGIEVER bemutatta a világ első 4K Ultra HD hardveres dekódolás Linux alapú NVR-t, a DIGIEVER NVR Pro + sorozat tagjait.
2014-10-29
A VIVOTEK debütáló kompakt Split-típusú kamerarendszert, a VC8201-et, már nagy várakozás előzte meg. Két kamera alkotja: CU8131 és CU8171, illetve a VC8201 video átalakító egység. Tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a kis méretre, így gyorsabban telepíthető, szűkebb helyen is jó alkalmazható, diszkrét megoldás.
2014-10-13
Szeretettel meghívjuk az idei utolsó Luxriot oktatásra, amelyre 2014. november 4-én, az IP Cam budapesti oktatótermében kerül sor. A számos hasznos információt átadó, gyakorlatias előadást Aleksandr Jesikov, a Luxriot VMS szoftvergyártó kereskedelmi vezetője, tartja
A Luxriot VMS – világszínvonalú rögzítő szoftver magyar nyelven
2014-10-13
A Luxriot VMS egy kiemelkedően stabil és megbízható szoftver, mely az egyik legegyszerűbben beüzemelhető szoftver bármely telepítő számára. Ennek egyik bizonyítéka a beépített IP kamera keresője, mely másodpercek alatt felderíti a hálózatot, legyen szó a 100+ gyártó, több mint 2600 termékéről.
VIVOTEK MD8562
2014-10-01
A VIVOTEK MD8562 egy kompakt, 2 megapixeles hálózati kamera, amit kifejezetten közlekedési eszközökre terveztek. A teljes EN50155 megfelelés és azIP67 ház teszi a kamerát ellenállóvá a rezgések, nedvesség, por, és a hőmérséklet-ingadozások ellen. Ez a kombináció masszív, megbízható konstrukciót eredményez a maximális utasbiztonság elérése érdekében.
2014-10-01
A panoráma kamera egyre népszerűbb a videó megfigyelés területén. A széles látómező, amely jelentősen csökkentheti több kamera alkalmazását egy adott területre, igen költséghatékony megoldás. Két fő technológiai trend van kialakulóban az új generációs panoráma kameráknál. Az első tendencia az egyre alacsonyabb lux teljesítmény elérése IR megvilágítók segítségével. A másik a video tartalom elemzés (VCA) integrálása a kamerába.
2014-09-24
A DIGIEVER központi menedzsment rendszer (DIGIEVER CMS) egy átfogó központvezérlő szoftver, amelyet a Digiever eszközök kezelésére fejlesztettek ki.
A Vivotek újabb nagy dobása: FE8181 és FE8181V fisheye kamera
2014-09-24
A VIVOTEK legfrissebb innovatív fisheye kamerái szinte sokkolták a hálózati kamerák piacát. Amellett, hogy 5 megapixeles halszem optikával látták el őket, eltávolítható IR-cut szűrővel és valódi Day & Night funkcióval is rendelkeznek, így támogatva a beépített 10 méter hatótávolságú infravörös megvilágítást. Az IR funkció világosban és sötétben egyaránt garantálja a 360 fokos látószögben rögzített mozgóképek kiváló minőségét.
2014-09-17
A DIGIEVER az örömmel jelentette be, hogy a DIGIEVER NVR DS-1105 Pro első díjat nyert a német PROTECTOR biztonsági folyóirat versenyén az olvasói szavazatok alapján.
2014-09-17
Végre megjelent a korábban beharangozott videó analitikai kiegészítő a Luxriot® VMS 2.5.0 legújabb frissítésében.
Intellio ILD-420E-BL-IRW
2014-09-10
Az Intellio sokrétű termékei közül az ILD-420e-BL-IRW kültéri csőkamera az egyik legjobb ár-érték arányú IP kamera
Az Intellio Gold partnerei lettünk
2014-09-10
Az IP Cam Technologies Kft. elnyerte az Intellio Gold partneri státuszát. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar cégként egy nemzetközi szinten is elismert, magyar gyártó termékeit forgalmazhatjuk.
Új VIVOTEK kamera MD8531H
2014-09-05
A VIVOTEK az új MD8531H kompakt, 1.2 megapixeles IP kamerával rukkolt elő, amit kifejezetten közlekedési eszközökre, például buszokra, vonatokra fejlesztettek ki.

Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 178

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 180

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 180
VIVOTEK a közlekedésbiztonságban
2014-09-05
Az átfogó és megbízható felügyeleti rendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a közbiztonság megőrzésében, a vonatok, buszok, repülőgépek és egyéb közlekedési eszközök zavartalan működésében és a létesítmények fenntartásában.
2014-08-27
A DIGIEVER mint a világ egyik vezető hálózati rögzítő gyártója, büszkén mutatta be a 60 fps sebességű kamerák integrálását rendszereibe, így immáron ezen típusok is helyileg vagy webböngészőn keresztül vezérelhetőek.
A DIGIEVER nem csak a legmodernebb megoldásokra összpontosít, hanem integrálja a különböző márkák IP kameráit is. A 60 fps kameratámogatása is lehetővé teszi a DIGIEVER kiváló dekódoló technológiájának és integráló képességének kihasználását a rögzítés területén.
2014-08-27
A VIVOTEK bejelentette az első videó tartalomelemző (VCA) alkalmazás csomagját, amely a következő három funkciót foglalja magába: terület-, vonalátlépés detektálás és objektumszámlálás. Az új VCA alkalmazás csomag a VIVOTEK Application Development Platform (VADP) részeként debütált. Ez egy nyílt platformú videó elemző funkció a kamerákban. A VCA csomag segítségével a felhasználó az adatokat közvetlenül a kamera belső szoftverében elemezheti.
Axis: nagy teljesítmény egy csatornában
2014-08-13
Az egycsatornás Axis M7001 kompakt kialakítású videó szerver, ami egyszerű és költséghatékony eszköz az analóg kamerák IP alapú videó megfigyelő rendszerbe, egyenként való integrálására.
A tenyérnyi méretű Axis M7001 támogat minden típusú analóg kamerát, beleértve a PTZ (pan / tilt / zoom) és PTZ dóm kamerákat is.
2014-08-13
A zaj csökkentése, ami jelentősen befolyásolja a felvételen lévő személyek, tárgyak, események azonosíthatóságát, kulcsfontosságú minden biztonsági kamera esetében. A VIVOTEK technológiája lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között is a lehető legjobb képminőséget kapjuk.
Megújult a Vivotek vandálbiztos mini dóm kamerája
2014-08-06
A VIVOTEK FD8152V egy kompakt méretű, 1.3Mpixeles, vandálbiztos házba rejtett, mini dóm kamera. Az elődjéhez képest (FD8151V) már rendelkezik a Supreme Nigth Vison képjavító funkcióval a még tisztább éjszakai képek érdekében.
2014-08-06
Ismerje meg a Nexcom PC-alapú gyári automatizálási megoldását, a NIFE rendszert. A NIFE sorozatba integrálták az Ethernet, Hilscher ipari technológiákat és a CoDeSys softlogic programozási eszközöket. A NIFE sorozat nyitott architektúrájú, amely leegyszerűsíti a gyári automatizálási rendszerek kezdeti konfigurálását, kapcsolódását a gyári felhőkhöz, és üzleti betekintést biztosít az optimalizált gyár működésbe.
2014-07-31
A DIGIEVER legújabb frissítése számos újítást tartogat, mint például az e-map, intelligens keresés és az irányított mentési funkció.
2014-07-30
A NEXCOM olyan vasúti járműveken használható berendezéseket fejlesztett, melyek ütés-, feszültség- és porállóak. Az eszközöket hagyományos és zöld energiájú tápegységgel látták el, így biztosítva a megbízható, az ipari alkalmazási területekre jellemző hosszú működési életciklust.
2014-07-22
Kaohsiung város Dél-Taiwan legnagyobb városa több mint 2 millió lakossal, valamint a régió földi, légi és tengeri fő kikötője is.
Kaohsiung Rendőrkapitánysága úgy döntött, hogy felújítja a városi felügyeleti rendszert annak érdekében, hogy biztonságos környezetet biztosítson a jelentős szerepet betöltő város lakosainak.
2014-07-22
A NEXCOM VMC sorozata all-in-one járműbe szerelhető informatikai megoldás. A NEXCOM VMC sorozata mobil számítógépként széleskörűen alkalmazható logisztikai feladatok ellátására különböző típusú időjárási körülmények között is.
2014-07-16
A Vivotek, a közelmúltban zajlott IFSEC 2014 kiállításon tárta a nagyérdemű elé új, inteligens felügyeleti megoldásait. A biztonságtechnikai piac legrangosabb kiállítása június 17 és 19 között kerül megrendezésre a londoni ExCel kongresszusi központban.
Vivotek a brazíliai futball világbajnokságon
2014-07-16
A VIVOTEK a 2014-es FIFA világbajnokságon a brazil honvédség részére a SD8363E speed-dome kamerákat biztosított a biztonság megóvása érdekében.
2014-07-09
Az Airlive olyan megoldásokat is kínál, amelyekkel az IP eszközök megóvhatóak különböző veszélyforrásoktól. Sok felhasználó tapasztalhatta már, hogy hálózati eszközei, routerei, accesspoint-jai és IP kamerái meghibásodásáról nem biztos, hogy azonnal értesül.
Az Airlive Dél-Amerika meghódítására készül
2014-07-09
Kolumbiában az IP alapú megfigyelő kamerák piaca dinamikusan növekszik. Ennek eredményeként az AirLive azt tervezi, speciális képzést biztosít rendszerintegrátoroknak. Ilyen alkalmak révén a mérnökök első osztályú technikai tudást sajátíthatnak el, ami elengedhetetlenül szükséges a biztonságtechnikai feladatok elvégzéséhez.
2014-07-02
A VIVOTEK kifejlesztett egy sor olyan átfogó WDR megoldást, mely az ügyfeleik széles körét szolgálja. A WDR Enhanced egy szoftveres technológia segítségével térképezi fel az érzékelt kép túl sötét és túl világos területeit, míg a WDR Pro már hardveresen teszi mindezt, miközben két-három képet elemez különböző expozíciós szintekkel.
Wide Dynamic Range: Lássa meg a láthatatlant
2014-07-02
A WDR a kamerák olyan funkciója, mely a képminőséget hivatott javítani magas kontrasztú fényviszonyok között. WDR segítségével az egy képen belüli fényerő különbség is feldolgozható, például a kép nem vakítható el reflektorral vagy autó fényszóróval.
2014-06-25
Az idei évben bővelkedtünk kiállításban és rendezvényekben. Sok helyre eljutottunk, köszönhetően a rengeteg meghívásnak. Nyárindítóként a menetrendszerűen megrendezésre kerülő Mile-napon vettünk részt.
2014-06-25
A Central Plaza Chaengwattana a legnagyobb bevásárlóközpont Észak-nyugat Bangkokban és az egyik legméretesebb kiskereskedelmi vállalat Thaiföldön. 7 emeletes, 208 méter hosszú és 235 méter széles. Több mint 300 üzlet kapott benne helyet. Az épület teljes kapacitású parkolója 3234 autó befogadására alkalmas és becslések szerint átlagosan 60.000 - 70.000 látogató fordul meg naponta. Nem nehéz elképzelni, hogy milyen biztonsági tényezőknek kell megfelelni.
Everfocus MobileFocus alkalmazások
2014-06-17
Az Everfocus frissítette a telepítőket segítő alkalmazását, új felhasználói felülettel és további funkciókkal .
VIVOTEK Vast: Egy professzionális videó / központi menedzsment szoftver
2014-06-17
A Vast immáron a VIVOTEK termékei mellett több száz kamerát és eszközt támogat. A hierarchikusan felépített megfigyelési rendszerekben lehetővé teszi a folyamatos megfigyelést, az adatok rögzítését, a visszajátszást és esemény menedzselését egyetlen megjelenítési felületen. A VAST lehetőséget biztosít videó fal megoldások alkalmazására, így a VAST Mátrix akár több száz kamera képének egyidejű, valós megfigyelését képes biztosítani.
A VIVOTEK bejelentette központi felügyeleti szoftverének legújabb verzióját, a VAST 1.8-at
2014-06-17
A VIVOTEK örömmel jelentette be központi felügyeleti szoftverének legújabb kiadását, a VAST 1.8-at. A VIVOTEK egy sor új funkciót adott hozzá, beleértve az ONVIF kamerák támogatását, visszafelé lejátszás funkciót, Windows Active Directory kezelését. Továbbá - egyedülálló módon - a VIVOTEK kiegészítette nyelvi támogatását a perzsa és orosz nyelvekkel.
2014-06-11
A videó rögzítő szoftverek fejlődése során egyre nyilvánvalóbb igény jelentkezik az egyszerű mozgásdetektálás mellett az élő kép és rögzített felvétel hatékonyabb elemzésére. A Luxriot kiváló megoldást kínál erre.
2014-06-03
A Luxriot fejlesztéseinek és szoftver bővítéseinek kézzel fogható bizonyítéka a rendszeresen kiadásra kerülő ingyenes frissítés.
Megjelent a legújabb, VMS 2.4.2 verzió, amely az alábbi újdonságokkal könnyíti meg a munkát.
2014-06-03
Megjelentek a Vivotek új kamerái. Az IP83x5EH, FD83x5EHV, IP81x5HP kamerák több figyelemreméltó tulajdonsággal is rendelkeznek.
2014-05-28
Az IP Cam Technologies Kft. 2014. május 8-án rendezte Tudásbázis rendezvény sorozatának második felvonását Debrecenben. A második előadás az IP Cam idei új termékeiről, gyártóiról szólt. Régi partnereink már tudják, hogy az igényekhez, újabb és újabb kihívásokhoz igazodva folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, nem tettünk másképpen idén sem.
2014-05-21
Az IP Cam Technologies Kft. 2014.05.08-án rendezte Tudásbázis rendezvénysorozatának második felvonását. A debreceni Aquaticum Hotel adott helyet, ennek a jó hangulatú és családias eseménynek.
Az első előadás az IP CAM idei programjának ismertetéséről szólt. Az idei évben partnereink vásárlási kedvét többféle lehetőséggel szeretnénk ösztönözni.
2. IP Cam Tudásbázis partnernap Debrecenben
2014-05-14
Az első budapesti rendezvény után 2014. május 8-án a debreceni Aquaticum Hotel Afrika termében került megrendezésre a 2. Tudásbázis. A szakmai nap célja ezúttal is partnereink minél szélesebb körű tájékoztatása volt a 2014-es trendekről és az új termékekről.
A VIVOTEK nyerte a Best Mobile IP Camera díját az ISC Brazil kiállításon
2014-04-23
A VIVOTEK számára nagy megtiszteltetés, hogy elnyerték a "Digital Security Awards 2014 " egyik díját az ISC kiállításon, Brazíliában. Ezt a nemzetközi kiállítást és konferenciát Sao Pauloban tartották március 19. és 24. között.
Vivotek IP8365EH - új kültéri bullet kamera
2014-04-17
A Vivotek újabb 2 Megapixeles professzionális kültéri bullet típusú kamerával jelent meg a piacon, mely a kiváló képminőségét 30 kép/másodperces képfrissítési sebesség mellett szolgáltatja.
2014-04-17
100%-os állami finanszírozás segíti a közterületi kamera rendszerek kiépítését.
LuxRiot ® videó elemzés megoldások tárháza - mert van új a Nap alatt
2014-04-09
A LuxRiot ® VMS szoftver rendkívül hatékony megoldás sok megfigyelési területen. Átfogó szűrők segítségével azonosíthatók a különböző „viselkedési” metódusok. Az egyszerűen beállítható LuxRiot ® Video Analytics automatikusan alkalmazkodik az adott megfigyelési körülményekhez, így a felhasználó akkor is könnyedén használhatja, ha még kevésbé jártas a kezelésében.
5 új termék a DIGISTOR rögzítő családban
2014-04-09
A DIGIEVER újabb 5 termékkel jelenik meg a rögzítő szerver piacon, amihez újabb firmware is párosul.
A Vivotek elnyerte a „Camera Excellence Award” díjat
2014-04-02
Sorozatban már negyedik alkalommal kap díjat Vivotek kamera a Secutech Taiwan-i kiállításon.
2014-03-25
Több forrás szerint a 2014-es esztendő fordulópont lehet a CCTV iparban, ezért áttekintjük a várható trendeket.
2014-03-25
A Beks Kft., az IP Cam Technologies Kft. egyik legjelentősebb rendszerintegrátor partnere Kelet-Magyarországon, akikkel sok kisebb-nagyobb projektben sikerült eredményesen együttműködnünk az utóbbi években. Jelenleg egy folyamatban lévő projektet emelnénk ki, amivel szeretnénk megmutatni partnereinknek, hogy számíthatnak ránk ilyen megoldások kapcsán is.
2014-03-19
Minden telepítőnek álma egy jó megfigyelő szoftver, amit pontosan, könnyen lehet paraméterezni. Sok angol kifejezés fordulhat azonban elő a telepítései leírásban, amiknek a jelentése nem mindig bír számunkra egyértelmű jelentéssel.
Új DIGIEVER fejlesztés a már telepített rendszerek egyszerű bővítésére
2014-03-19
A DIGIEVER fejlesztői újabb megoldást ajánlanak a már letelepített rendszereik bővítésére. Korábban csak fixen meghatározott csatorna kiosztású stand-alone rögzítőket lehetett rendszerekbe letelepíteni. Többször előfordult, hogy több csatornát kezelő eszközt kellett alkalmazni egy esetleges jövőbeli bővítés előkészítésére.
2014-03-12
A VIVOTEK intelligens streaming technológia segítségével könnyedén takaríthatunk meg tárhelyet és még a sávszélesség is drasztikusan lecsökken.
A valós idejű képfeldolgozásról
2014-03-12
A világon számos példát találunk az alkalmazott valós idejű képfeldolgozásra mind ipari kameráknál, mind biztonságtechnikai kameráknál. Legjobban mégis az ipari kameráknál érvényesül ez a funkció.
2014-03-05
Egy alkalmazás, mely kényelmes megoldás Vivotek kamerák és rendszerek távoli monitorozására iPhone, iPad és Android-os készülékekről.
2014-03-05
A Luxriot VMS egy kiemelkedően stabil és megbízható szoftver, mely az egyik legegyszerűbben beüzemelhető szoftver bármely telepítő számára. Ennek egyik bizonyítéka a beépített IP kamera keresője, mely másodpercek alatt felderíti a hálózatot legyen szó a 100+ gyártó, több mint 2600 termékéről.
A Qihan nagy sikerrel mutatta be intelligens videó rendszereit az Intersec 2014-en
2014-02-26
Az idén január 19. és 21. között került megrendezésre Dubai-ban a 15. Intersec kiállítás, amely kiemelt szerepet játszik abban, hogy a felhasználók megismerhessék a legújabb biztonságtechnikai fejlesztéseket. A Qihan nagy sikerrel vett részt a kiállításon. A bemutatott termékpalettából a HD-SDI ás HD termékeikre helyezte a hangsúlyt. Bár erős volt a kiállítói „versengés”, mégis rengeteg érdeklődő fordult meg náluk.
Megjelent a Luxriot legújabb frissitése - LuxRiot ® VMS 2.4.0 és Andorid app
2014-02-26
A Luxriot folyamatosan fejleszt és eredményét egyre többször dicsérik partnereink. Könnyen alkalmazható és logikus felépítésű rendszer, amit most már androidos mobil telefonunk segítségével is kézben tarthatunk.
Nagyvállalati felügyeleti rendszer: GeViScope +
2014-02-20
A GeViScope+ Nagyvállalati Felügyeleti Rendszer minden szempontból megfelel az Ön igényeinek, ha magas szintű videobiztonsági megoldásra vágyik. Megbízhatóság és gyorsaság, rugalmasság és integráció egyben.
Több funkció egy platformon: minden a képrögzítéstől a virtuális mátrixig, analóg és IP, normál és megapixel. Az intelligens video elemző kiértékeli a kép tartalmát, és riasztást generál kritikus helyzetekben. Kifinomult, nagy teljesítményű moduláris rendszer.
2014-02-20
Több ezer ember zsúfolódik össze egy helyen, az érzelmek a tetőfokukra csapnak, és még a legkisebb nézeteltérés is komoly gondot okozhat, és tömeges pánik törhet ki. Annak érdekében, hogy ez ne következhessen be, fontos, hogy a biztonsági személyzet folyamatosan nyomon tudja követni az eseményeket és lássa, hogy mi történik, így csírájában elfojthassa a problémát.
A szegedi trolibuszok felügyeletéért felelős rendszert mutatja be a Vivotek a neves, német IT-TRANS kiállításon
2014-02-19
A Vivotek és viszonteladó partnerünk, a New Line Technologies Kft. közösen mutatta be professzionális és intelligens közlekedési rendszerét a németországi IT-TRANS közlekedési kiállításon.
Biztonságpiac 2013-2014 Konferencia és Kiállítás
2014-02-19
2014.február 11-én az Országos Rendőr Főkapitányságon került megrendezésre a Biztonságpiac 2013-2014 Konferencia, amelyet a biztonsagpiac.hu szervezett, amelyen első alkalommal vett részt az IP Cam.
2014-02-12
Az Airlive, az IP alapú kamera rendszereinek nagy sikerén felbuzdulva, létrehozta új weboldalát Partnereinek hatékony segítése érdekében.
Új DIGIEVER firmware csomag
2014-02-12
A DIGIEVER megjelentette legújabb szoftverváltozatát (firmware csomagot), amely számos új, hazsnos funciót tartalmaz.
A Qihan gyárában az új év tényleg valami igazán újat hoz
2014-02-05
A Qihan Magyarországon és Európában egyre nagyobb sikert arat az analóg kamerák területén. Az előretörés azonban nem áll meg itt. Az analóg kameragyártásban szerzett több éves tapasztalatot a hálózati kamerák fejlesztésére is felhasználták.
Új halszem optikás kamerák a Vivotektől
2014-01-29
A Vivotek nemrég piacra dobta speciális, halszem optikával ellátott kameráinak 5 megapixeles típusait.
Új DIGIEVER rögzítő család: DIGISTOR DS- 4200-RM Pro
2014-01-22
A DIGIEVER, a biztonságtechnikai piac egyik jelentős stand alone rögzítőket gyártó cége, egy újabb Intel alapú hálózati rögzítő sorozattal, a DS- 4200- RM Pro-val, rukkolt elő. Ez egy rackbe szerelhető Linux alapú önálló hálózati rögzítő család, amihez helyi Full HD kijelző is csatlakoztatható a valós idejű felügyelet megvalósításához.
Új Vivotek Supreme kamerák
2014-01-15
A Vivotek bemutatta új Supreme kameráit, az új speed dome kamerák a következők: SD8314E, SD8324E, SD8316E és SD8326E.
Arcfelismerő Airlive kamera
2014-01-08
Az AirLive MD-3025-IVS IP mini dóm kamera az Airlive termékpaletta egyik kiemelkedő darabjának ígérkezik. Megjelenése 2014. második felére várható, azonban érdemes már most szót ejtenünk róla.
2013-12-18
Hihetetlen 12 hónapot tudhatunk magunk mögött. Legnagyobb örömünkre kiváló eredménnyel zárhatjuk a 2013-as évet. Számos tapasztalattal, élménnyel, jó partneri kapcsolattal és sikertörténettel lehetünk gazdagabbak.
2013-12-11
Az új 2.1.0.49 firmware jelentősen javítja a felhasználói élményt.

Az új felhasználói felület barátságosabb a cross-browser technológiának köszönhetően.
2013-12-11
A Vivotek örömmel jelentette be jövőre megjelenő 6 új hálózati kameráját, amelyek a következők: IP8364-C, IP8337H-C, FD8164, FD8164V, FD8137H és FD8137HV.
2013-12-04
Ebben az évben a Nemzetközi Technikai Kiállítás december 4-6. között Japánban, Yokohamában kerül megrendezésre. Ez a kiállítás mindig nagy teret biztosít az ipari képfeldolgozó technológiák és feldolgozó rendszerek bemutatására. A Basler - japán partnerei révén - bemutatja teljes termék portfólióját, így a nagy közönség is megismerheti kivételes ár -érték arányú termékeit.
2013-12-04
A Vivotek újabb elismerést kapott, hiszen több hellyel előre ugorva foglalja el a 19. pozíciót az 50 legjobb biztonságtechnikai cég rangsorában.
Megérkezett az újgenerációs Airlive CoreNVR-9 rögzítő
2013-11-20
Megérkezett az AirLive újgenerációs CoreNVR-9-es hálózati rögzítője, mely tökéletes felügyeleti eszköz házak, lakások, kisebb irodák, boltok, raktárak számára, valamint minden olyan felhasználónak, akiknek 9 db AirLive kamera képének rögzítése elegendő.
Kínai Nemzetközi Biztonságtechnikai Vásár - sikeres Qihan fejlesztések
2013-11-12
A Qihan fejlesztései új lendületet vettek. A 2013. október 29. és november 1. között megrendezett Kínai Nemzetközi Biztonságtechnikai vásáron mutatták meg a nagy közönség számára az újdonságokat. A Qihan standján látnivalók sokasága várta a helyi és nemzetközi érdeklődőket.
2013-11-12
Újabb Luxriot frissítés! Az idei negyedik frissítésnek köszönhetően már elérhető a Vivotek PZ kameracsaládja is.
Basler IP kamerák a szállítmányozásban
2013-11-06
Számos nagy ipari vállalat szükségét érzi, hogy automatizálja a rendszerfolyamatait. Ez különösen fontos a nyersanyagok és késztermékek hatékony szállítása kapcsán, valamint a vasúti szállítmányozásnál.

Az egyik hatékony megoldás egy kamera rendszer és egy integrált mérőrendszer kombinációja. A kamerarendszer, valamint a professzionális szoftver felismeri és számolja a vasúti kocsikat. A mérési rendszer pedig jelzi a vagonok töltöttségének pillanatnyi állapotát .
2013-10-30
A Vivotek újonnan bemutatott, belépő szintű 1080p felbontású kamerái bármelyik alkalmazási területen megállják a helyüket, köszönhetően a 2 Megapixeles érzékelőnek, ami lehetővé teszi a nagy felbontású 1920x1080@30fps, kiváló minőségű, részlet gazdag megjelenítésű képek készítését.
Az IP Cam közreműködésével az SZKT új troli buszain Vivotek kamerák figyelik a randalírozókat
2013-10-30
Büszkék vagyunk rá, hogy rendszerintegrátor partnerünkkel, a New Line Technologies Kft.-vel, karöltve megvalósíthattuk a szegedi trolik kamerás megfigyelését.
A fejlesztés során 110 darab Vivotek MD7560D hálózati kamera került kiépítésre. A minőség és a technológia kulcsfontosságú szempontok voltak a New Line Technologies számára, ezért döntöttek a Vivotek MD7560D kamrái mellett. A teljes támogatást Vivotek disztribútorként az IP Cam Technologies Kft. látta el.
2013-10-17
Idén, az AirLive, OvisLink Corp. két évtizedes fennállását ünnepli. 1993-ban kezdődött történetük hálózati termékek gyártásával. 2003-ban, az AirLive piacra dobta az első multifunkciós vezeték nélküli hozzáférési pontotját és 2005-ben bejelentette az első multi 5 GHz-es AP WISP (Wireless Internet Service Provider) eszközét.
A Vivotek teljes jogú tagja lett az ONVIF szabványt alkalmazó gyártók táborának
2013-10-17
A Vivotek örömmel jelentette be, hogy hivatalosan is felvették, mint teljes jogú tagot az ONVIF szabványt alkalmazó gyártók körébe, így részt vehet a globális nyílt szabványú hálózati videó megfigyelő eszközök fejlesztéseiben.
2013-10-08
A huliganizmus és vandalizmus gyakran problémát okoz a focimeccseken. Az ellenőrzés és a megelőzés nagy kihívást jelent a zsúfolt stadionokban, de ahogy a törökországi példa is mutatja, a Luxriot szerverek és szoftverek nagy segítséget jelenthetnek a megfigyelésben
Új ultra-mini dóm kamera a Vivotektől
2013-10-08
A Vivotek kínálatában megjelent a 2 megapixeles ultra-mini, fix dóm hálózati kamera, az FD8166, amely a tavaly bemutatott és sikert aratott FD8136 továbbfejlesztett változata.

Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 178

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 180

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 180
Új kültéri dóm kamera: Vivotek SD8363E
2013-10-03
A Vivotek a napokban jelentette be a legújabb, csúcs kategóriás 1080p FullHD speed dome hálózati kameráját. Az SD8363E kamerában sok újítás található, ilyen például a kivételes 60 kép/másodperces képfrissítés, a NEMA 4x ház, amelyek bármilyen körülmények között biztosítják a High-End megfigyelési minőséget. A Wide Dynamic Range Pro technológiával, a 360°-os forgathatósággal és a 220°-os döntési tartománnyal nincs több vak zóna a megfigyelésben. A megnövelt betekintési szög és a zoom adta lehetőségek páratlanok.
2013-09-25
2013. július 13-án került megrendezésre Guangdong városban a „Guangdong Association of Public Security and Technology” biztonságtechnikai szeminárium. A Guangdong Közbiztonsági Hivatal által szponzorált konferencia idei kiemelt előadói a Qihan Technology és a Huawei Technology voltak. A szemináriumra a Guangdong tartományának közbiztonsági vezetőit és biztonsági szakértői hívták meg.
2013-09-25
A Luxriot - aki folyamatos fejlesztéseinek és könnyen kezelhető rendszereinek köszönhetően hatalmas sikereket ér el a világ különböző pontjain - újabb funkciókkal bővítette szolgáltatásait és még több kamerát integrált rendszerébe.
 Bővült a DIGIEVER termékpalettája - „A biztonság otthonra talál”
2013-09-19
A Digiever Corporation csapatának, Tajvan kicsi szigete sem szabhat határt a fejlesztések tekintetében. Míg nemzetközileg egyre ismertebbé válik, mind a telepítők, mind a felhasználók körében, nem hanyagolják el a termékportfólió bővítését sem. Az új DS-1100 és DS-2100 termékcsaládok a kisebb felhasználók igényeit igyekeznek kielégíteni.
ÚJ cserélhető optikás Vivotek IP8173H mini kamera
2013-09-04
A VIVOTEK újabb mini IP kamerával rukkolt elő, a kompakt IP8173H-vel. Bár mini boksz házban van, az objektív CS foglalatú, így cserélhető. Ez a tulajdonsága eltérő méretű és fényviszonyú irodák, tárgyalók, bemutató termek, áruházak nyílt területeinek hatékony megfigyelésére egyaránt alkalmassá teszi.
Vivotek iViewer mobil alkalmazás- Optimalizált élmény a felhasználónak
2013-08-28
A Vivotek nemrég bejelentette, hogy megjelent az iViewer app frissítése iOS platformra, amelynek célja, hogy egy intuitív és felhasználóbarát felületet biztosítsanak a felhasználóknak világszerte.
2013-08-21
Partnereinknek köszönhetően sok Nemzeti Dohányboltban alkalmazzák analóg termékeinket, mind vidéken, mind Budapest területén. Főleg a 4 és 8 csatornás kameracsomagok kerültek kiépítésre.
Airlive kamerarendszerek a kiskereskedelemben
2013-08-13
Az AirLive megfizethető és könnyen telepíthető IP kamerákkal képviseli magát a magyarországi piacon. Már kiskereskedelmi üzlethelységek védelmére is kínál kameracsomag megoldásokat.
Újabb fejlesztést jelentett be a DIGIEVER
2013-08-06
A legújabb firmware (V2.0.0.47 )verzió már 100%-ban támogatja a Vivotek fisheye optikával szerelt kameráit.
2013-08-06
Az AirLive SD-2020 egy 2 megapixeles speed ​​dóm IP kamera,amelyet 20x optikai zoommal ellátott auto fókuszos objektívvel, valamint SONY progresszív letapogatású CMOS érzékelővel vérteztek fel. Kültéri alkalmazását IP66-os háza teszi lehetővé, így védve a különböző időjárási viszontagságoktól.
2013-07-23
Az Airlive egy újabb figyelemreméltó projektben vett részt. Ezúttal egy lengyelországi nyílászáró gyár felügyeletének kiépítését bízták rájuk, a helyi partner cégükön keresztül.
2013-07-22
A DIGIEVER Corporation, a világszínvonalú hálózati videó rögzítők egyik piacvezető gyártója, bejelentette a legújabb szoftverfrissítését, amely már elérhető (firmware verzió 2.0.0.47) az IP Cam-nél is.
2013-07-16
Az IP Cam Technologies Kft. mint biztonságtechnikai disztribútor nagyon fontosnak tartja az új államilag szabályozott dohány értékesítő pontok védelmét. Kevés számukból adódóan kifejezetten könnyű célpontjai lehetnek ugyanis a zsebtolvajok és trükkös rablók számára. Érdemes ezért a passzív védekezési formák mellett biztonságtechnikai eszközök segítségével is felvértezni őket.
360 °-os panoráma felügyeleti megoldás a Vivotektől
2013-07-15
A panoráma PTZ egy úttörő új technológia, amit Vivotek K + F-csoportja fejlesztett ki, nagy nyílt területek minél részletgazdagabb ellenőrzésére. A fejlesztés a Vivotek 5 megapixeles halszemoptikával ellátott kamerája és a nagysebességű dóm kamerájának kombinációjából valósult meg.
2013-07-08
Új termékekkel bővítette kínálatát a DIGIEVER. A DS-4232 Pro és a DS-8232-RM Pro kifejezetten olyan rendszerekhez készült, ahol egyszerre sok kamerát kell kezelni.
2013-07-04
Az idén 25 éves Basler nem csak magas színvonalú technológiai vívmányain keresztül hívja fel magára a figyelmet, hanem az „online világ” adta tudásforrást is bővíti oly módon, hogy létrehozott egy blogot.
2013-06-24
Phoenix (Arizona állam), az USA hatodik legnagyobb városa, összesen 1097 csomópontban rengeteg közlekedési lámpával rendelkezik, amelyek száma folyamatosan nő.

Éppen bővítik a 96 E jelzésű út kereszteződéseit, ahova zártláncú kamerákat telepítettetek, hogy monitorozzák a forgalmat. A 88 csomópontban Vivotek kamerák figyelik meg az építkezés befejezését.
2013-06-18
A VIVOTEK bejelentette, hogy piacra dobja mini kamera családjának legújabb kompakt, éjjel-nappal látó hálózati kameráját, az IP8336W-t. Ez a kamera a cég első vezeték nélküli kültéri mini kamerája. A vonzó, innovatív kültéri ház különösen ideális megjelenést biztosít a modern lakóházak, üzletek, áruházak, vagy múzeumok felügyeleti alkalmazására.
2013-06-18
Egy kiemelkedően kedvező árú, tökéletesen működő, kész konstrukció dohányboltok, kisebb üzletek vagy éppen magánszemélyek részére.
2013-06-11
Figyelemmel kísérve az Airlive weboldalát feltűnhet, hogy a gyártó hónapról-hónapra megújítja, bővíti azt, könnyítve így a felhasználók munkáját. Legutóbb az Airlive egy olyan alkalmazást tett közzé, amely vezeték nélküli technológiát használó eszközök kiválasztásához nyújt segítséget.
Miért érdemes Basler kamerákat választania?
2013-06-06
Gyakran szembesülünk a kérdéssel, hogy miért válasszák a fejlesztések során a magasabb árszínvonalat képviselő Basler kamerákat az olcsóbb, hasonló funkciójú eszközökkel szemben?

Nem szeretnénk belemenni a különböző értékek és megapixelek dobálásába, hiszen ma már abból a bizonyos biztonságtechnikai csapból is folyamatosan ez folyik. A választ inkább tapasztalati úton igyekszünk megadni.
2013-05-27
A Vivotek volt a házigazdája a 2013. május 14-én megrendezett 2. VPP (VIVOTEK Partner kör) rendezvénynek, amely egy fantasztikus étteremben kapott otthont Birmingham szívében, az Egyesült Királyságban. Több mint száz ügyfél és partner jelent meg az ünnepségen. A Vivotek ezzel a vidám, kötetlen hangulatú esttel szerette volna tovább növelni a kölcsönös bizalmat, és megmutatni elkötelezettségét Partnerei felé.
Élménybeszámoló az IFSEC 2013 kiállításról
2013-05-23
Az IP Cam Technologies Kft. csapata nemrég Birminghamben járt az IFSEC és FIREX nemzetközi kiállításon. Az immáron 40 éves rendezvényen idén is a biztonságtechnika kapta a főszerepet.

A kiállításon töltött napjaink során rengeteg gyártó és fejlesztő cég termékét ismerhettük meg, melyek nagy része mély benyomást tett ránk.
2013-05-15
Az Euroamerica, Buenos Aires egyik jelentős áruszállító cége, egy kamerarendszer kiépítését kérte a kikötőben, hogy nyomon tudjon kísérni minden eseményt a kikötő teljes területén, ahol a kamerák maximális távolsága 600 méter volt. Ekkora távolságot kellett áthidalni, hogy átlagos sebességű, nagy felbontású felvételeket továbbíthassanak.
A VIVOTEK megnyerte a Secutech Taipei 2013 kiállítás egyik innovációs díját
2013-05-07
A VIVOTEK abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elnyerte a Camera Excellence kategória díját a Secutech Taipei 2013 kiállításon az elmúlt három egymást követő évben. Ebben az évben a díjat az új IP8371 3,1 megapixeles csőkamera nyerte, amit olyan vadonatúj funkciókkal láttak el, mint például a Smart Streaming.
Új mini kamerák a Vivoteknél
2013-04-26
A Vivotek bővítette kompakt mini kamera kínálatát az IP8130 és az IP8131 típusokkal. Mindkét kamera mini kompakt formájú, elegáns és megfizethető árú, ideális felügyeleti eszköz lakások, irodák és üzletek részére.
2013-04-23
A Basler kifejlesztett egy új alkalmazást, amely letölthető az App Store-ból. Bárhol is van, hozzáférhet a fontos termékinformációkhoz. Az új alkalmazásnak köszönhetően - bejelentkezés után-, elérhetővé válnak a naprakész információk.
Megjelent a Vivotek ingyenes iVolume alkalmazása
2013-04-18
Megjelent a Vivotek iVolume katalógus alkalmazása, amely iOS és Android tabletekre készült és teljes körű tájékoztatást ad a Vivotek portfoliójáról műszaki dokumentációkkal együtt. Az iVolume ingyenesen letölthető az Apple App Store és a Google Play áruházakból, így minden fontos információ megtekinthető mobileszközökön.
2013-04-12
Az Airlive beltéri cube kamerák méltán egyre népszerűbbek a kis méretüknek és rugalmas alkalmazhatóságuknak köszönhetően. Tökéletes megoldást biztosítanak kisebb üzlethelyiségek és magánházak beltéri megfigyelésére.
AirLive CamPro Mobile Home – otthoni alkalmazásra
2013-04-11
Megjelent és ingyenesen letölthető az Airlive legújabb alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy az Airlive kamerák képeit megtekintse iOS vagy Android okostelefonról is.
2013-04-02
Basler IP kamerák: Pontos időzítés a külső trigger funkciónak köszönhetően
Új Airlive termék: WN-380USB adapter
2013-04-02
Az AirLive újabb vezeték nélküli eszközt mutatott be, a WN-380USB adaptert, a kis méretű, mégis nagy hatótávolságú adatátviteli eszközök területén.
Új Airlive Ethernet switch
2013-03-25
Az AirLive piacra dobta legújabb 8 portos Fast Ethernet switch-ét, a POE-FSH804AT-t, amely 4 integrált PoE porttal rendelkezik.
Megjelent a VIVOTEK FD8151V mini éjjel/nappali vandálbiztos dóm kamerája
2013-03-19
A VIVOTEK elkészítette legújabb kompakt fix dóm kameráját, az FD8151V-t. A piacvezető gyártó számos egyedi funkcióval látta el, mint például vandál biztos ház, beépített IR megvilágítás, beépített mikrofon és egyszerű szerelés, telepítés Az új kamera ideális választás a legkülönbözőbb beltéri alkalmazásokhoz.
A legújabb V2.0.0.45-ös DIGIEVER firmware
2013-03-13
Megjelent a legújabb V2.0.0.45-ös DIGIEVER firmware, mely a fent látható fejlesztéseken kívül további kamerák integrációjával is bővült. Ezen újítások a felhasználók munkáját hivatottak megkönnyíteni. A DIGIEVER számára fontos a felhasználói elégedettség, így a már letelepített rendszerek tapasztalataiból, a felhasználók véleményeiből merítenek mindig újabb és újabb ötleteket, melyekre odafigyelve készítik el firmware-eiket.
2013-03-08
A shenzheni Központi Tömegközlekedési Hatóság a QIHAN Mobil rögzítőit (QH-1011) és visszapillantóba rejtett kameráit (QH-E908) választotta teljes buszhálózatának felügyeletére. A busz felügyeleti projekt része a kínai "Béke városa" projektnek, amivel hatékonyabbá szerették volna tenni a bűnmegelőzést és a bűnözés elleni küzdelmet.
Új bullet kamera - Airlive BU-720
2013-02-22
Megérkezett az Airlive új BU-720 Infra LED-es kültéri, bullet típusú hálózati IP kamerája. Az Airlive a felhasználói igényeket felismerve a kiváló teljesítményt és technológiát ötvözve alkotta meg új eszközét, mely alkalmazható irodákban, bevásárló központokban és egyéb külső területek megfigyelésére.
IP Cam Tudásbázis
2013-02-14
2012. február 12-én első alkalommal került megrendezésre viszonteladói szakmai napunk, az IP Cam Tudásbázis.
Új termék a Vivoteknél - IP8152
2013-02-14
A VIVOTEK bemutatta az IP8152 fantázianévre hallgató új biztonsági kameráját. Az új, innovatív kamera kompakt kialakítása és kis mérete mellett különböző típusú Objektívekkel választható. A kamera a VIVOTEK Supreme sorozatnál megszokott éjjellátó funkcióval rendelkezik, így kitűnő képet biztosít sötét környezetben is.
2013-01-29
A legnagyobb orosz rendszerintegrátor a Basler kameráit választotta biometrikus arcfelismerő rendszeréhez.
Újdonság az AirLive-nél: BU-3025 high-end kültéri hálózati kamera
2013-01-22
Az AirLive nemrég bemutatta új BU-3025 high-end kültéri IP kameráját, melyet professzionális megfigyelésre terveztek.
2013-01-11
VIVOTEK CC8130 egy kompakt, cube kamera, amelyet kimondottan beltéri megfigyelésre fejlesztett a Vivotek. Az egyedi dizájnnak köszönhetően elsősorban butikok, áruházak, és kisboltok számára kiváló választás.
Git Security Awards díjazott lett a Vivotek panoráma és PTZ kombinációja
2012-12-21
A minden évben megrendezett GIT SECURITY AWARD-on ismét hatalmas volt a verseny az internetes szavazók kegyeiért. Idén is a legnevesebb gyártók sorakoztatták fel legújabb fejlesztéseiket, hogy megversenyeztessék azokat a világ biztonságtechnikai eszközei és szoftverei iránt érdeklődő olvasók körében.
DS-8200-RM Pro sorozat
2012-12-14
A DIGIEVER Corporation elindította a 8 HDD tálcás, rack típusú DIGISTOR DS NVR-8200-RM Pro széria gyártását, amellyel 8 tálcás rack-NVR sorozatát bővítette.
Az AirLive új nagy látószögű halszemoptikás IP kamerája: az FE-200CU
2012-12-06
Az AirLive bemutatta az FE-200CU kültéri 2 megapixeles hálózati kameráját. A kamera, a széles látószögű halszemoptikájának köszönhetően, a mennyezetre szerelve 360°-os panoráma képet ad, míg falra szerelve 180 °-os látószögű képét kaphatunk.
AirLive CU-720PIR - minden egy kamerában
2012-11-26
Megtörtént már Önnel, hogy az éjszaka folyamán rengeteg felvételt készített, de semmi fontos nem volt rajta? Még mindig szüksége van újabb NVR vásárlásra, hogy nagy mennyiségű adatot tudjon menteni?
Az AirLive CU-720PIR segíthet megoldani a problémát, hiszen beépített PIR érzékelőjének segítségével képes felvételeket rögzíteni MicroSD kártyára. Kétirányú audiójának köszönhetően pedig tökéletes megoldás lehet irodákba, hátsó udvarokba például vagy kaputelefonokhoz.
2012-11-19
A VIVOTEK bemutatta a PD8136 fix dóm kameráját, mely megapixeles felbontású videót képes tárolni pan/tilt vezérlés mellett.
A VIVOTEK bemutatta az 5 megapixeles box típusú biztonsági kameráit
2012-11-19
A VIVOTEK bejelentette az első 5 megapixeles box kameráit az IP8172 és az IP8172P-t (P-íriszes változat).
 Luxriot videó megfigyelő szoftver - új gyártó az IP Cam partnerei között
2012-11-09
Örömmel értesíti az IP Cam Technologies Kft. minden kedves meglévő és leendő partnereit, hogy cégünk hosszas tesztelés után aláírta a Luxriot videó megfigyelő szoftvert gyártó céggel a disztribútori megállapodást, melynek köszönhetően a termék már elérhető nálunk is.
2012-10-25
A Basler IP fix dóm kamerákban alkalmazott SD kártya használata mostantól az IP box kameráknál is lehetséges. A helyi rögzítéssel az IP kamerák önellátó rendszerekként működnek és hálózati hibák esetén is folyamatos rögzítést biztosítanak.
2012-10-08
A Basler idén két új kiváló minőségű IP dóm kamera gyártását kezdte meg. A BIP2-D1920c-dn (kültéri AF) és a BIP2-D1920c-dn (beltéri, AF) számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik.
2012-10-08
Az IP Cam Technologies Kft. csapata Európa legnagyobb biztonságtechnikai kiállításán, a Security Essen 2012-n járt, amelyet idén 20. alkalommal rendeztek meg.
Új AirLive éjjel-nappal látó dóm kamera
2012-09-17
Az AirLive bemutatta új IP kameráját, az 1,3 megapixeles POE-280HD-t.
Vivotek iViewer androidos készülékekre is
2012-09-14
A VIVOTEK bejelentette, hogy a nagysikerű iViewer alkalmazásuk már elérhető androidos készülékekre is.
2012-09-03
A VIVOTEK megnyitotta új RMA központját Európában.