Initio – Új kamerageneráció az Intelliotól

2018. október 1-én új kamerasorozattal lépett a biztonságtechnika piacára a szakmai körökben méltán elismert Intellio.

Az Initio fantázianévvel érkező sorozat modelljeit négy megapixeles felbontással dóm- és csőkivitelben, 2,8 mm-es fix-, és 2,8–12 mm között állítható motoros objektívvel vértezték fel. 

Minden bizonnyal a név választás sem véletlen, hiszen az Initio szó jelentése: kezdet; a sorozat tagjai pedig belépőmodell szerepet töltenek be a jövőben.
Mindegyikük 120 dB WDR-t kínál és tökéletes minőségű képet biztosítanak még éjszaka is, akár 60 méterig a hatékony, beépített infra- megvilágításuknak köszönhetően.

Az új kamerák az IP67 és IK10 védettségi szintet egyaránt teljesítik, a motoros objektívvel szerelt verziók audio- és alarm ki- és bemeneti porttal is rendelkeznek; ezen túlmenően - reagálva a piaci elvárásokra- az Initio modellek 3 év gyártói garanciával rendelkeznek.


Az Intellio termékportfólió elsősorban jó ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet, ennek megfelelően a fix optikával rendelkező Initio kamerák bevezetésével az ár érzékeny ügyfelek számára is elérhetővé válnak olyan alapvető fedélzeti intelligenciák, mint a vonalátlépés-detektor, vagy a behatolás jelzés, azonban - mivel a gyártó kiemelt szerepet szán komplex rendszereinek, melyekben az IVS4 video menedzsment-szoftver komoly hozzáadott értékkel bír minden megfigyelési területen - az új Initio kamerákat kizárólag meglévő IVS4 szoftverhez (illetve új szoftverrel együtt) értékesítik.

Keresse az új Initio kamerákat az IP Cam-nél!

Kollégáink széleskörű tájékoztatással és demo lehetőséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére!