Beléptetőrendszerek

A kutatással, fejlesztéssel, elektronikus beléptető rendszerekkel foglalkozó SALTO vállalkozást 2001-ben hozták létre biztonságtechnikai, hardver, elektronikai szoftver és mechanikai tapasztalattal rendelkező szakemberek. Inspiráció, elkötelezettség és szenvedély vezette a SALTO mérnökeit, mellyel a világ öt legnagyobb elektronikus beléptető rendszer gyártójává vált, alig több, mint 10 év alatt. Mára már 90 országban vannak jelen, számos projekttel és felhasználóval a hátuk mögött. Világszerte forradalmasították a hozzáférés-szabályozást olyan ágazatokban, ahol kritikus fontosságú a biztonság - repülőterek, egészségügy, állami oktatás, szállodák – és folyamatosan szállítják a legfejlettebb és rugalmas elektronikus zár megoldást a piacon.

A SALTO rendszerekkel búcsút inthet a mechanikus kulcsoknak!

 

A SALTO által kifejlesztett hatékony beléptető megoldásoknak köszönhetően, megtalálja az egyensúlyt a biztonság és az elérhetőség között, a fejlett technológia pedig megfizethetőséget biztosít a felhasználók számára.

Az XS4 beléptetés-vezérlő platform egyesíti az elektromos ajtó alkatrészek, perifériák és szoftver valamint testre szabott vezeték nélküli hozzáférés-vezérlési megoldásokat. Minden összeillik, minden működik.

 • vezeték nélküli, hálózati, elektronikus zár megoldások smart adatkártya technológiával, lehetővé téve az egyes zárak kommunikációját a központi adatbázissal
 • vezeték nélküli, könnyen telepíthető elektronikus zárrendszerek, szinte minden meglévő ajtóra szerelhető
 • a szabályozható hozzáférési szintek segítik a személyzet mozgásának ellenőrzését – ki ment hova és mikor – miközben ellenőrzési nyomvonalat hagy maga után

Világszerte forradalmasította a beléptetést ágazatokban, ahol kritikus fontosságú a a biztonság - repülőterek, egészségügy, állami oktatás, szállodák – és folyamatosan szállítja a legfejlettebb és rugalmas elektronikus zár megoldást a piacon.

A SALTO megoldásai:

 • Vállalati beléptető rendszerbe integrálhatóak számos modullal kiegészítve
 • Hordozzák az SVN (Salto Virtuális hálózat) adatkártyát: hálózati zárrendszer, olvasó és író technológia
 • Wireless működésre is alkalmasak: online, valós idejű rendszer, az ajtó állapotüzeneteinek valós idejű megjelenítése, felhasználó és kulcs menedzsmenttel rendelkezik, elemmel működő, magas biztonság és kényelem érhető el
 • Kis vállalkozások számára is elérhető, 100% vezeték nélküli, egyszerűen telepíthető rendszer, azonnali üzenetküldési lehetőségekkel

XS4 PLATFORM - ProAccess Enterprise

A Salto Virtuális Hálózat és Adatkártya beléptető rendszeren alapuló ProAccess Enterprise több alkalmazás modult kínál, minden esetben biztosítva kritikus rendszereinek állandó kapcsolódását és kezelését.


SVN - SALTO Virtuális Hálózat vezérlés

A SALTO Virtuális Hálózat (SVN) rugalmasságot biztosít beléptető rendszerének, együtt növekedve az ajtók- és felhasználók számának igény szerinti változásaival. Lehetővé teszi önálló zárak olvasását, titkosított és biztonságos adatkártya rendszeren keresztül üzenetek fogadását és írását, ezzel kihasználva az RFID író/olvasó technológia képességeit.

Hogyan működik az SVN adatkártya?


Offline ajtó esetében:

 


Online ajtó esetében

 


Vezeték nélküli rendszerben vezérelt ajtó esetében, valós időben

 

SALTO - JustIN Mobil alkalmazás

A JustIN mSVN (Mobil SALTO Virtuális Hálózat) egy innovatív azonosítás frissítő rendszer, egy mobil NFC frissítő alkalmazás. Lehetővé teszi az hozzáférési jogok megváltoztatását és az azonosító kártya frissítését,  bárhol, bármikor, hálózati csatlakozás nélkül - legyen az az egészségügyben, iparban, kereskedelemben vagy bármely más más alkalmazási területen.

Hogyan működik a SALTO JustIN Mobil alkalmazás?

 1. A jogosult felhasználók részére új hozzáférési jogokat ad a rendszergazda
   
 2. Az új jogosultságot elküldi a rendszer az éteren keresztül a SALTO felhő szolgáltatási rendszerébe, amely megküldi azt a regisztrált végfelhasználó NFC képes okos telefonjára, amely hitelesítő pontként funkcionál (hasonlóan a vezetékes fali olvasóhoz)
   
 3. A végfelhasználó frissíti hitelesítő adatait az okos telefonja JustIN mSVN alkalmazásának használatával és használhatja frissített hozzáférési jogait.


 

SALTO - Mobil Kulcs alkalmazás

A SALTO intuitív JustIN Mobil Kulcs alkalmazása lehetővé teszi a vendégek számára, hogy okos telefonjukat szobakulcsként használhassák. Biztonságosan kommunikál a felhőn keresztül, ezáltal a vendég bárhol és bármikor megkapja kulcsát az interneten keresztül. Tetszés szerint, érkezéskor azonnal fogadhatják kulcsukat a telefonjukon és mehetnek a szobájukba, vagy kérhetnek segítséget a recepción.

Hogyan működik a SALTO Mobil Kulcs alkalmazás?

 1. A jogosult felhasználók részére új hozzáférési jogokat ad a rendszergazda
   
 2. Az új jogosultságot elküldi a rendszer OTA (éteren keresztül) a SALTO felhő szolgáltatási rendszerébe, amely megküldi azt a regisztrált végfelhasználó NFC képes okostelefonjára, amely hitelesítő pontként funkcionál (akárcsak a vezetékes fali olvasó)
   
 3. A felhasználó okostelefonját kulcsként használva nyitja a SALTO XS4 kilinccsel rendelkező ajtót  JustIN mobil kulcs alkalmazásának segítségével