Avigilon 3.0C-H5SL-BO1-IR

3.0 MP, WDR, LightCatcher™ technológia, Nappali/éjszakai üzemmód, Beltéri/kültéri csőkamera, 3.1-8.4mm f/1.6, Integrált IR

részletek

Teletek SIMPO

1 hurkos 2 hurokra bővíthető intelligens központ, 1 db Teletek SIMPO hurokkártyával szerelve, Teletek protokolos eszközök kezelésére

részletek

Avigilon 640S-H4A-THC-BO12

640x512, kültéri termál kamera, 36mm f/1.0, 9Hz, NETD<60mK, öntanuló video analitika

részletek

Intellio Initio Dóm 4MP, Vario

Vandálbiztos dómkamera IR megvilágítással és motoros objektívvel.

részletek

Intellio Initio csőkamera 4MP, 2.8 mm

Vandálbiztos csőkamera IR megvilágítással és motoros objektívvel.

részletek
előző következő

Initio – új, belépő szintű kameracsalád az Intelliotól!


Új, Initio névre keresztelt kamerasorozattal lépett a biztonságtechnika piacára a szakmai körökben méltán elismert Intellio!
 
Minden bizonnyal a név választás sem véletlen, hiszen az 'initio' szó jelentése: kezdet; az Initio kamerák ennek megfelelően belépő szintű modellek az Intellio kínálatában.
 
A 4MP felbontású modellek alapvető fedélzeti intelligenciával és 3 év gyártói garanciával kerülnek bevezetésre, dóm és cső kivitelben. 2,8mm-es fix-, és 2,8 – 12mm közötti (az IVS4 szoftverből állítható) motoros objektívvel.
 
A sorozat minden tagja 120dB WDR-t kínál, és az akár 60 méterig hatékony, beépített infra megvilágításuknak köszönhetően, az Intelliotól megszokott és elvárt tökéletes minőségű képet biztosítják, akár éjszaka is. Az IP67 és IK10 védettségi szintet egyaránt teljesítik, továbbá a motoros objektívvel szerelt verziók audio- és alarm, ki- és bemeneti portokkal is rendelkeznek.
 
Az Intellio termékportfóliója jó ár-érték arányával is felhívhja magára a figyelmet és ez az Initio kamerák esetében is megállja a helyét, hiszen mostantól az ár érzékeny ügyfelek számára is elérhetővé válnak olyan alapvető fedélzeti intelligenciák, mint a vonalátlépés detektor, vagy a behatolásjelzés.
 
A komplexitást az IVS4 video menedzsment-szoftver biztosítja, amely komoly hozzáadott értékkel bír minden megfigyelési területen - ezért az új Initio kamerákat kizárólag meglévő IVS4 szoftverhez (illetve új szoftverrel együtt) értékesítik.
 

További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink minden kérdésben állnak rendelkezésükre!


IP Cam Technologies Kft.

Tel.: +36 20-458-5473, +36 20-991-1614
E-mail: info@ipct.hu