Arany Protector díjat kapott a MOBOTIX M16 kamerája

Néhány héttel az új Mx6 kamera család megjelenése után az M16 a dobogó felső fokán landolt. Az idén Münchenben megrendezésre kerülő SecurityExpo-n a MOBOTIX kültéri kamerája ugyanis elnyerte az arany PROTECTOR díjat a "Videó-felügyelet" kategóriában. A kamera több mint 30 elismert biztonsági megoldás közül nyert ebben a kategóriában továbbá a legtöbb szavazatot is kapta a PROSECTOR & WIK szakfolyóirat olvasói és a sicherheit.info online portál felhasználói – ez egy kulcsfontosságú biztonsági webhely Németországban – között.

Az M16 6MP kétlencsés kamera két optikai érzékelő modult tartalmaz, amelyek lehetővé teszik éles, színes és nagy kontrasztú fekete/fehér felvételek készítését, még gyenge fényviszonyok mellett is.
A nappali - éjszakai üzemmód közötti elektronikus váltás automatikus (mozgó alkatrészek nélkül) és megbízható bármilyen hőmérsékleten és bármilyen időjárási viszonyok között.
Az új, nagyobb teljesítményű processzorral kétszer annyi kép jelenik meg másodpercenként, mint az előző modelleknél ugyanazon a felbontáson.
A videó adatokat egyszerre három formátumban kínálja: MxPEG, MJPEG és H.264.
Ezen túlmenően, mint minden MOBOTIX Mx6 modellnél, az M16 kamera integrált intelligens mozgáselemzést és több kapacitás ajánl a további jövőbeli szoftver alkalmazásokhoz.

"Büszkék vagyunk, hogy elnyertük az arany PROTECTOR díjat és szeretném kifejezni szívből jövő köszönetünket az olvasók szavazatainak” - mondja Dr. Tristan Haage, a MOBOTIX AG igazgatója. "Az új Mx6 kamerás vonal sokkal több lehetőséget kínál. Nem csak éles képeket, hanem kiemelkedő rugalmasságot a felhasználók számára és támogatást a veszélyek megelőzésében, még azok felmerülése előtt. Mindez megerősíti, hogy továbbra is úttörő szerepet töltünk be az intelligens IP videokamerák területén, és utat nyitunk a jövő számára. "

A PROTECTOR & WIK magazin és a sicherheit.info magazin az ötödik alkalommal adományozott díjat biztonsági technológia kategóriában. A videó-megfigyelés, beléptetés, riasztási technológiák és az intelligens otthoni biztonság négy kategóriájába tartozó három legjobb termék egy arany, ezüst és egy bronz PROTECTOR díjat kapott.

Az IP Cam, mint a MOBOTIX magyarországi disztribútora készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére!

Forduljanak hozzánk bizalommal!