Digiever – Nagy pályás megoldás

A Central Plaza Chaengwattana a legnagyobb bevásárlóközpont Észak-nyugat Bangkokban és az egyik legméretesebb kiskereskedelmi vállalat Thaiföldön. 7 emeletes, 208 méter hosszú és 235 méter széles. Több mint 300 üzlet kapott benne helyet. Az épület teljes kapacitású parkolója 3234 autó befogadására alkalmas és becslések szerint átlagosan 60.000 - 70.000 látogató fordul meg naponta. Nem nehéz elképzelni, hogy milyen biztonsági tényezőknek kell megfelelni.

Annak érdekében, hogy a bevásárlóközpontba betérő autók ki és belépését követni tudják, természetesen a látogatók megfigyelése mellett, a diszpécser szobában 4 db DIGIEVER DS-8225-RM Pro NVR került beépítésre. A már meglévő 82 IP kamera képét 32 merevlemezre rögzítik. Minden IP kamerát közvetlenül a kijáratok fölé telepítettek. A rackbe szerelhető DIGIEVER NVR DS-8225-RM Pro lehetővé teszi, hogy a diszpécserek, helyi klienseiken keresztül, a felvételeket figyeljék és akcióba lépjenek riasztás esetén.

A rendszerválasztás során a legfőbb elvárások közé tartozott az automatikus NTP szinkronizálás és az intuitív többcsatornás lejátszás, aminek a DIGIEVER Pro maradéktalanul eleget tesz. A DIGIEVER NVR teljes körű felügyeleti megoldást nyújt az egész parkoló felügyeletére. Az nem kétséges, hogy a jó videó minősége alapvető jellemzője a felügyeleti megoldásnak, különösen azon parkolóknál, ahol viszonylag sötétebb területek vannak. A DIGIEVER NVR képes megjeleníteni Full HD képminősgű felvételt a helyi kijelzőn és a távoli kliens gépen is. A DIGIEVER NVR rögzítő automatikusan szinkronizálja a hálózatban lévő NVR-ket, melyek NTP szerveren keresztül folyamatosan egymáshoz szinkronizálják rendszeridejüket, így minimalizálva az időkülönbségeket. A hatékony eseménykezelés a másik fontos jellemző a felhasználó számára.

A DIGIEVER NVR többféleképpen tájékoztatja a biztonsági személyzetet, ha esemény történik, mint például a video felugró ablakban, felvétel elküldése e-mailben. A több csatornás lejátszás biztosítja, hogy könnyedén megtaláljanak bármilyen autót a területen. A megrendelő hónapok alatt tapasztalta, hogy a jól paraméterezett és összeállított Digiever rögzítők nagy összhangban képesek megoldani a parkoló felügyeletét, így jelentősen lecsökkent a károk száma.