Biztonságpiac 2013-2014 Konferencia és Kiállítás

Biztonságpiac 2013-2014 Konferencia és Kiállítás

2014.február 11-én az Országos Rendőr Főkapitányságon került megrendezésre a Biztonságpiac 2013-2014 Konferencia, amelyet a biztonsagpiac.hu szervezett. A konferencia résztvevői kerekasztal beszélgetés formájában tekintették át a biztonságtechnika, a hadipar és a polgárőrség jelenlegi helyzetét és jövőképét.

Rengeteg szakember és rendvédelmi vezető látogatott el erre a magasan színvonalú rendezvényre. Az IP Cam Technologies Kft. első alkalommal kapott meghívást a kiállítók neves táborába. Standunkon nagy volt a sürgés-forgás. Természetesen a Vivotek termékei nagy érdeklődést váltottak ki, de igazi meglepetést a Geütebrück terméke okozott.

Magyarországon először nálunk került bemutatásra az Argus névre hallgató professzionális kamera rendszer. Ez egy modulokból felépülő rendszer, mely egy hő kamerából és alap esettben 18x optikai zoommal rendelkező CCTV kamerából és/vagy opcionálisan egy extra nagy hatótávú IR megvilágítóból áll, amit igényeknek megfelelően variálhatunk nagyobb felbontású és többszörös optikai zoom képességű kamerákkal. A robosztus, nemesacél házban helyet kapó kamerákat kifejezetten nagy pontosságú, különleges körülmények között elvégezendő megfigyelésre fejlesztették. A kombinált rendszernek köszönhetően alkalmazási területei a repterek, határvédelem, börtönök, stadionok, pénzintézetek, nagy rendezvények helyszínei és forgalmas közlekedési csomópontok is lehetnek.

(Forrás: www.biztonsagpiac.hu)