Új DIGIEVER rögzítő család: DIGISTOR DS- 4200-RM Pro

Új DIGIEVER rögzítő család: DIGISTOR DS- 4200-RM Pro

A DIGIEVER, a biztonságtechnikai piac egyik jelentős stand alone rögzítőket gyártó cége, egy újabb Intel alapú hálózati rögzítő sorozattal, a DS- 4200 - RM Pro-val, rukkolt elő. Ez egy rackbe szerelhető Linux alapú önálló hálózati rögzítő család, amihez helyi Full HD kijelző is csatlakoztatható a valós idejű felügyelet megvalósításához.

A DS- 4200-RM Pro sorozat nagy teljesítményű 360Mbps hálózati átviteli sebességgel képes rögzíteni a nagy megapixeles felvételeket, és a Live View funkciónak köszönhetően élőképként is meg tudja jeleníteni őket. Mindez a dual-stream technológiának köszönhető, így a felhasználók megtapasztalhatják milyen lenyűgöző élmény, hogy akár 25 csatorna (30fps) élő nézetét is láthatják egyszerre egy nagyfelbontású monitoron. A DS-4200-RM Pro sorozat dual-monitor funkciója lehetővé teszi az egyszerre két monitoron (HDMI és VGA csatlakozó) való megfigyelést kliens PC nélkül, Full HD felbontásban.

A DIGISTOR DS- 4200-RM Pro sorozat támogatja a multi-NVR szerver protokollt, amely segítségével képesek vagyunk csatlakozni akár 144 kamerára is, több DIGISTOR NVR-en keresztül. A távoli elérés segítségével gyerekjáték a konfigurálás és a kamerák paraméterezése.

A DIGISTOR DS- 4200-RM Pro sorozat támogatja a merevlemezenkénti 4 TB tárolási területet, így akár 16TB tárolási kapacitással rendelkezhetnek, a felhasználók nagy megelégedettségére.

A DIGISTOR DS-4200-RM Pro sorozat a nagy DIGIEVER termékpaletta 7. tagja.

(DS- 8200 - RM Pro sorozat, DS- 4200 - RM Pro sorozat, DS- 4200 Pro sorozat, DS- 2100 Pro sorozat, DS- 1100 Pro sorozat, DS- 4000-es és a DS- 2000-es sorozat).
A piac kihívásaival szembenézve a DIGIEVER nem téveszti szem elől a felhasználók igényeit és törekszik arra, hogy a legjobb megfigyelési megoldásokat kínálja az otthoni, a vállalati és a közszolgálati szegmenseknek egyaránt.