A Vivotek bemutatja világelső, billenthető optikás halszemes IP kameráját - CC8370HV

A VIVOTEK CC8370-HV típusjelű vandál-biztos IP box kamerája mind amellett, hogy a világ első billenthető optikás halszemes IP kamerája, 3 megapixeles felbontással képes 30 fps-t biztosítani.

Egyedi kivitelezésének és diszkrét megjelenésének köszönhetően a CC8370-HV számos biztonsági környezetekben alkalmazható. Mivel nincsenek élei a kamerának, így ideális olyan területeken, ahol önvédelmi okokból adódóan kerülni kell az éles tárgyak használatát. A 180°-os horizontális látószögű lencsét 25°-ban lehet billenteni, így rugalmasan állítható kameraképeket kaphatunk. Az IP66 védelmi szabványnak megfelelően időjárásálló, kompakt méretnek köszönhetően pedig egyaránt ideális választás beltéri illetve kültéri használatra.

A CC8370-HV 180 fokos nagy látószögű képmegjelenítésével biztosítja a megfigyelt terület teljes lefedettségét. A WDR Pro technológiának köszönhetően a kamera a világos és sötét felvételekből az SNV segítségével állítja elő a kompenzált képet. Az SNV lehetővé teszi a nagy felbontású színes megfigyelést olyan helyeken is, ahol alacsony fény kondíciók vannak. Ezeket kombinálva érhető el a kifogástalan minőségű kamerakép, amely közel olyan képfeldolgozást nyújt, mint amilyet az emberi szem.

Az egyedi rögzítési megoldásnak köszönhetően, könnyedén szerelheti oldalfalra, mennyezetre, vagy ajtó mellé szemmagasságba, hogy rögzíthető legyen az érkező személy arca. A beépített mikrofon segítségével 5 méteres sugárba képes hangot rögzíteni.

A CC8370-HV támogatja a H.264 tömörítést, amivel drasztikusan csökkenti a felvételek méretét és a rendszer sávszélesség igényét. Az ST7501 32 csatornás rögzítő szoftverrel kombinálva a felhasználók könnyen és gyorsan beállíthatják IP megfigyelő rendszerüket.

 

Fő jellemzők

  • Anti-Ligature Design
  • Vízálló IP66 védett és vandál-biztos IK10 kameraház
  • 180° horizontális panoráma kép
  • ±25° billenthető lencse
  • WDR Pro (100dB)
  • Video elforgatás
  • Beépített mikrofon
  • SNV (Supreme Night Visibility)