Egy családias szakmai nap – Mile-nap 2014.06.20.

Immáron második alkalommal állítottunk ki a Mile partner találkozóján, melyre idén június 20-án került sor. Családias hangulat és rengeteg kiállító jellemzi ezt az eseményt, amit a Mile már több mint másfél évtizede megrendez. Mi ezúttal kétszer akkora kiállító területen mutattuk be termékeinket a vásárlók sokaságának, mint a tavalyi évben.

Demó falunk és a kapcsolódó Digiever rögzítő csak úgy vonzotta a kíváncsi tekinteteket! Az IP Cam portfóliójának 5 legnépszerűbb terméke került fel a falra és egy meglepetés új termék. Vivotek IP8332-C 1MP csőkamera, FD8164V 2 MP vandál biztos dóm kamera, FD8135H 1.3 MP beltéri dóm kamera, Basler BIP2-D1920c-DN beltéri dóm kamera és a népszerű IP8336W 1MP kültéri WIFI-s kamera mellett egy IP8372 kültéri 5MP csőkamera is bemutatásra került. Fontos megjegyezni, hogy a bemutató falaink minden oktatásunk, és kiállításunk elengedhetetlen kellékei.

A stand másik részében, pedig egy rendszám felismerés bemutatására szolgáló kisvonat rótta a köröket. A Luxriot LPR méltán híres könnyű beüzemeléséről és szinte minden helyzetből „olvasó” képfeldolgozási képességéről. Több érdeklődő sorokba rendeződve próbálta ki ezt a szolgáltatást.

A rendezvény végén az önfeledt nyári grillezés élménye koronázta meg a napot, amit az esemény házigazdája biztosított a résztvevőknek. Reméljük jövőre is részesei lehetünk ennek a nagyszabású, mégis családias partnernapnak.