A 2. Vivotek partnerest

A Vivotek, kihasználva az IFSEC kiállítás lehetőségeit, megünnepelte a világot átívelő erős üzleti partneri kapcsolatait Európában és Közép-Európában.

A Vivotek volt a házigazdája a 2013. május 14-én megrendezett 2. VPP (VIVOTEK Partner kör) rendezvénynek, amely egy fantasztikus étteremben kapott otthont Birmingham szívében, az Egyesült Királyságban. Több mint száz ügyfél és partner jelent meg az ünnepségen. A Vivotek ezzel a vidám, kötetlen hangulatú esttel szerette volna tovább növelni a kölcsönös bizalmat, és megmutatni elkötelezettségét Partnerei felé.

A Vivotek díjátadó ünnepséget is tartott a rendezvény során, ahol elismeréssel beszéltek a Partnereik kiemelkedő üzleti teljesítményéről, a növekedésről és a sok járulékos haszonról. Megrendezésre került egy nyereményjáték is, ahol számos díjat adtak át, mint például repülőjegyet Tajvanba és iPad mini eszközöket. Minden egyes résztvevő kapott továbbá egy szép, színes "Szeretlek VVTK" pólót az éves találkozó emlékére.

Steve Ma, a Vivotek ügyvezető alelnöke így nyilatkozott a rendezvényről: "A ma este csodálatos volt! Kellemes környezetben, baráti hangulatban telt! Így kéz a kézben, azt hiszem, hogy 2013 év sikeres lesz mindannyiunk számára. „