Új szoftverfrissítések a Digiever hálózati rögzítőihez

A Digiever bejelentette legújabb 2.1.0.55 firmware fejlesztését, melyben a felhasználói élményének fokozására, valamint a szerelési idő és költségek minimalizálására fektetették a hangsúlyt.

Az új firmware bemutatásakor kiemelték az esemény és művelet funkciót, amely frissíti és továbbítja az információkat az NVR részére. Az új frissítésnek köszönhetően a felhasználók 11 eseménytípus és 15 féle művelet közül választhatnak az új riasztások beállításánál.

A felhasználó távollétében az NVR azonnal értesítést küld az az eseményről e-mail-ben vagy a mobiltelefonra letöltött DIGIMobileV2 applikáción keresztül. Idegen behatolás vagy a megszokottnál hangosabb zajok estén azonnal képi (felugró video ablak) és hangos riasztást történik.

A megfigyelőrendszer állapotáról folyamatos tájékoztatást ad a szerver, úgymint a felvételek felülírásáról történő figyelmeztetés vagy a hálózati feszültség kimaradásának jelzése. A rögzített felvételek elsődleges hasznossága a nyomon követésében és visszakeresésében nyilvánul meg, amely funkciók kiemelt jelentőséggel bírnak pénzintézeti és honvédelmi felhasználás esetén.

A Storage Threshold Warning funkció előre figyelmeztet, ha a HDD telítettsége megközelíti az újraírási küszöböt, így lehetőség van a fontos felvételek exportálására, vagy DIGIARRAY tároló egység hozzáillesztésével hosszabb időre való eltárolására.

A Digiever NVR-ek támogatják az USB-n keresztül vezérelt szünetmentes tápokat. A felhasználók az NVR felületén keresztül ellenőrizhetik az akkumulátor töltöttségét, és a becsült rendelkezésre állási időt. A UPS lemerülése esetén a Digiever biztosítja az NVR-ek automatikus leállítását. A leállás előtt a rendszer e-mail üzenetben értesíti a felhasználókat.

A nagyobb projektekhez ajánlott rack kivitelű NVR-ek felszerelhetőek redundáns tápegységgel. A beépített hangszóró, az e-mail értesítés, vagy a digitális kimeneten keresztül értesíthető a felhasználó az esetleges táp meghibásodásról.

A kiemelkedően nagy szervezetek vagy vállalatok hatékony kezelésének érdekében a Digiever NVR fejlett fiókkezelési funkcióval rendelkezik, okosan kezelve a biztonsági személyzetet vagy más átmeneti megfigyelés alá vont felhasználókat. A fiók lejárat lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a fiókok létrehozásakor elérhetőség időkorlátozást rendeljen hozzá, amelynek lejárata után az adott fiókkal már nem lehet belépni a rendszerbe.

A véletlenszerű jelszógenerálás felgyorsítja az új felhasználók felvételének folyamatát, az NVR a megadott e-mail címekre küldi ki a jelszó információkat. Az új felhasználók belépés után azonnal, önállóan megváltoztathatják jelszavukat .

A különböző gyártókkal való kompatibilitás érdekében az új firmware támogatja az Axis Zipstream technológiát, az Axis és Vivotek folyosónézetét, valamint az APC, OMRON, CyberPower és YEC UPS eszközök vezérlését.

Minden DIGIEVER NVR sorozat kompatibilis az Axis Zipstream technológiával. Az Axis IP kamerák konfigurálása után közvetlenül csatlakoztathatóak az NVR-hez, így kisebb tárolókapacitás igénybevételével biztosítják a terület védelmét.

Ezen kívül a DIGIEVER NVR támogatja az AXIS és VIVOTEK eszközök folyosó nézet üzemmódját, mellyel lehetővé válik olyan különleges, függőleges video megfigyelést igénylő terek ellenőrzése is, mint folyosók vagy az alagutak. A fehér falra történő fókusz helyett, a felhasználók vertikálisan fókuszálhatnak egyedi helyszínre, alacsonyabb hálózati sávszélesség és video tárterület mellett.   

A Digiever NVR-ek mára több mint 100 IP kameragyártó, közel 3600 modelljét kezelik világszerte, kielégítve a piaci szereplőik (Pl; pénzügyi szektor, közlekedés) különböző megfigyelési igényeit.