Megérkezett a VIVOTEK forgalomfigyeléshez ideális új boksz kamerája, az IP816A-HP

A VIVOTEK bemutatta IP816A-HP professzionális 2 megapixeles hálózati boksz kameráját, amely olyan előrehaladott technológiákkal rendelkezik, mint a WDR PRO és az új típusú SNV éjjeli üzemmód.

A WDR Pro segítségével az IP816-HP kiemelkedő képminőséget képes előállítani erősen kontrasztos megvilágítású környezetben is. A WDR Pro a sötét és a világos részek közötti különbséget úgy hidalja át, hogy két különböző fényerejű képkocka kombinációjával alkotja meg a kiegyenlített dinamikájú végleges képet.

A 3D zajelnyomással az IP816A-HP képes a szenzorzaj kiszűrésére, ezzel csökkentve a sávszélesség felhasználást és növelve a képek részletességét mind fényes, mind sötét környezetben. Az optimális képminőség biztosítása érdekében felszerelt autoíriszes objektív folyamatosan szabályozza a rekesznyílás által átengedett fény mennyiségét, ami kitűnő képélességet és mélységélességet eredményez.

A VIVOTEK által nemrég kifejlesztett különleges Snapshot Focus funkció is megtalálható az IP816A-HP kamerában, mely a telepítő számára lehetővé teszi a rövid klipek rögzítését a telepítés helyén. Ezeket a rövid klipeket aztán bármekkora sebességgel visszajátszva ellenőrizhető és finomhangolható a kamera képe. Az RBF (Remote Back Focus) technológia segítségével a fókusz beállítása még könnyebbé és precízebbé válik. Az új berendezést elsősorban alagutak és az autóforgalom monitorozásához ajánljuk.