Emelje magasabb szintre IP felügyeleti rendszerét - Bemutatkozik a VIVOTEK H.265

A VIVOTEK a nagyközönség elé tárta új H.265/HEVC felügyeleti megoldását, valamint 3 és 5 Megapixeles hálózati kameráit, hálózati rögzítőit (NVR) és professzionális VMS szoftverét.

A sávszélesség maximalizálása, a tárolási hatékonyság valamint a költségcsökkentés érdekében a VIVOTEK létrehozta a SMART Stream II technológiáját.

ASmart Stream II és a H.265 technológia használatával csökken a sávszélesség igény, növekszik a rendszer tároló kapacitás kihasználtsága és sokkal megbízhatóbb működést tesz lehetővé, mint a H.264.  Mindezzel a VIVOTEK új mérföldkövet ért el az IP megfigyelésben.

A VIVOTEK elindította a V-Pro H.265 IP kamerák gyártását is 3-5MP-es felbontásban,  WDR Pro-val és a SNV (Supreme Night Visibility) technológiával felszerelve. A H.265 box kamerák Gigabites Ethernet porttal és Pillanatkép Fókusz funkcióval érkeznek, hogy a kamera a gyorsan mozgó objektumokat is élesen rögzíthesse.

Rögzítő terén a VIVOTEK a 32 csatornás ND9541-et és a 16 csatornás ND9441-et dobja piacra, melyek már rendelkeznek H.265 technológiával. A rögzítők akár 24TB háttértárral is bővíthetők a 4db HDD férőhelynek köszönhetően. Az EZConnect alkalmazással (amely már valamennyi iOS és Android eszközre is elérhető) távolról felügyelhetőek az eszközök. A VIVOTEK új generációs VMS szoftvere a VAST 1.11 támogatja a H.265-ös kodeket és szoftver licenceket, így nem kell tartani az USB kulcsok esetleges sérülésétől, továbbá rendelkezik beépített intelligens riasztási menedzsmenttel, amely megbízható működést biztosít a felhasználók számára.

A H.265-ös eszközök 2016 elején várhatóak.

Forrás: VIVOTEK