360 °-os panoráma felügyeleti megoldás a Vivotektől

360 °-os panoráma felügyeleti megoldás a Vivotektől

A panoráma PTZ egy úttörő új technológia, amit a Vivotek K + F-csoportja fejlesztett ki, nagy nyílt területek minél részletgazdagabb ellenőrzésére.

A fejlesztés a Vivotek 5 megapixeles halszemoptikával ellátott kamerájának és a nagysebességű dóm kamerájának kombinációjából valósult meg. Így lehetővé teszi a felhasználók számára az ellenőrzött terület hatékony áttekintését. A Vivotek 5 megapixeles halszem kamera 360 °-os térhatású nézetet biztosít holttér nélkül, míg a Vivotek speed dóm kamera gyors, precíz pan / tilt / és zoom mozgása révén kiváló minőségben rögzíti az eseményeket extrém távolságból is.

A megvalósítás folyamata a következő: a halszemoptikás dóm adja az átfogó képet a területről és a speed dóm kamera folyamatosan pásztáz. Ha a halszem optika képén valamilyen esemény történik, például elhagynak egy csomagot, kirabolnak valakit, akkor "parancsot" küld a speed dóm kamera számára a nyomon követésére és rögzítésre. A PTZ funkcióval egyszerűen nagyítható a kamera képe, hogy minél jobban láthatóvá váljon a vészhelyzet minden részlete akár több száz méter távolságból is. Aktiválható az automatikus követés funkció, így növelve a felügyelet hatékonyságát. A halszem optikás dóm kamera érzékeli az eseményt és a speed dóm kamera követi a mozgást, mielőtt még az üzemeltető azonosítaná a gyanús tevékenységet. A legfontosabb, hogy a Vivotek Panoráma PTZ nem csak költséghatékony felügyeleti rendszer, hisz csökkenti a kamerák számát, a munkaerő költségeket, az energiafogyasztást és karbantartási költségeket, de gyors és egyszerű megfigyelést biztosít nagy területeken is.

Működés:

  • Kézi vezérlésű speed ​​dóm PTZ és halszem optikás kamera Global View funkcióval.
  • Automatikus elindítás beállítása a Speed ​​Dóm kamerán, PTZ funkció használatával, a halszemoptikás kamera automata követő funkció elindításával.

Támogatott termékek:

Steve Ma, a Vivotek ügyvezető alelnöke így nyilatkozott a fejlesztésről: "A panoráma PTZ egy forradalmian új elképzelés, mellyel a Vivotek  K + F csoportja bővíti a már meglévő technológiákat, így lépve a következő szintre a megfigyelés területén. Az innováció és az eredetiség sikerét mutatjáka panoráma PTZ területén megszerzett nemzetközi díjak, mint például a német GIT 2013 Security Award és a "The Best Innovation Product Award”.