A DIGIEVER bemutatja a világ első 4K Ultra HD videófolyamot hardveresen dekódoló NVR-jét

A DIGIEVER bemutatta a világ első 4K Ultra HD hardveres dekódolás Linux alapú NVR-t, a DIGIEVER NVR Pro + sorozat tagjait.

DIGIEVER NVR Pro + sorozat nagy teljesítményű hardveres dekódolás 4K Ultra HD IP kamerákat is kezelő, de egyszerre akár maximum 64 kamera képét is megjeleníteni tudó -a helyi kijelzőn és a távoli LiveView felületen-rögzítő. Az Intel Dual Core nagy teljesítményű processzora és a DIGIEVER exkluzív hardveres dekódolás technológia révén a  DIGIEVER NVR Pro + sorozat immáron akár 400Mbps átviteli sebességre is képes, így alkalmassá válik az extra felbontású képek megjelenítésére, mint a 4K Ultra HD, 4MP @ 200fps, Full HD @ 480FPS, HD @ 720FPS és D1 @ 1000fps H.264 video formátumok. Ezen kívül a DIGIEVER NVR Pro + sorozat kezeli az akár 5 Megapixel panoráma IP kamerák képeit is.

A DIGIEVER NVR Pro + sorozat még számos extrával is fel van szerelve, mint például a mini-CMS szerver szoftver, többrétegű dinamikus Emap, többcsatornás lejátszás, intelligens keresés, esemény és akció menedzsment.

A DIGIEVER NVR Pro + sorozat öt termékkörből áll, a DS-8200-RM Pro + sorozat, DS-4200-RM Pro + sorozat, DS-4200 Pro + sorozat, DS-2100 Pro + sorozat és DS-1100 Pro + sorozat. DIGIEVER NVR Pro + sorozat támogatja már a 6 TB HDD-ket. A maximális tárolási kapacitása a DIGIEVER NVR Pro + sorozat esetén akár 48 TB egyetlen rögzítőnél. Végül, de nem utolsó sorban a  DIGIEVER NVR Pro + sorozat sikeresen kezeli több mint 90 IP kameragyártó termékét, amely több mint 3200 IP kamera modellt jelent.