DIGIEVER NVR DS-8200-RM Pro - Intelligens valós idejű városi felügyelet kiépítése

Kaohsiung város Dél-Taiwan legnagyobb városa több mint 2 millió lakossal, valamint a régió földi, légi és tengeri fő kikötője is.

Kaohsiung Rendőrkapitánysága úgy döntött, hogy felújítja a városi felügyeleti rendszert annak érdekében, hogy biztonságos környezetet biztosítson a jelentős szerepet betöltő város lakosainak.

A megoldás

A DIGIEVER, a világ egyik vezető Linuxba ágyazott önálló hálózati video rekordereket gyártó vállalata, átfogó felügyeleti megoldásokat kínál, hogy megvédje Kaohsiung városát a bűnözés és a vészhelyzetekkel szemben. A közbiztonság javítása érdekében Kaohsiung Rendőrkapitánysága mintegy 400 darab DIGIEVER NVR DS-8200-RM Pro sp sorozatú rögzítőt telepített, melyek körülbelül 6000 IP kamerához csatlakoznak, hogy magas szinten biztosítsák a város felügyeletét.

Kaohsiung Rendőrkapitányságának legfőbb célja a biztonság és a stabilitás megteremtése volt. A DIGIEVER NVR DS-8200-RM Pro sorozat Linux beágyazott operációs rendszerrel rendelkezik, akár 32TB belső tároló kapacitással. A Linux operációs rendszer által a DIGIEVER NVR nagy stabilitást és biztonságot nyújt a vírus és hacker támadások ellen.

A kiváló real-time Full HD helyi megjelenítési teljesítmény és az intuitív felhasználói interface felület volt a két fő tényező, amiért Kaohsiung Rendőrkapitánysága a DIGIEVER NVR-t választotta. A DIGIEVER NVR multi-megapixel felbontása HDMI és VGA csatlakozókon keresztül az élőkép és felvételről történő megtekintés során is kiváló képminőséget eredményez. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi a DIGIEVER NVR gyors és könnyű működtetésének elsajátítását, ezzel csökkentve a betanulási időt.

Kiváló hálózati felügyeleti teljesítményének köszönhetően egy DIGIEVER NVR több IP kamerához is csatlakoztatható, maximum 36 csatornán. Ezen kívül a DIGIEVER NVR, multi-NVR szerverként is szolgálhat akár 144 kamera csatlakozással. Kaohsiung Rendőrkapitánysága DIGIEVER NVR-t telepített minden elágazásban és egy 144 csatornás szervert választott a központi kontroll szobába, hogy gyors intézkedésekkel oldhassa meg polgárai problémáit.

"Megértjük, hogy a biztonság mindig az elsőszámú feladata a kormánynak, és örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhattunk Taiwan fő nemzetközi kikötőjének, valamint Kaoshsiung lakosságának biztonságához." - nyilatkozta Mr. Allen Tseng, a DIGIEVER igazgatója.

Előny

A nagy teljesítmény és a változatos funkciók a fő tényezők, amiért Kaohsiung Rendőrkapitánysága a DIGIEVER NVR DS-8200-RM Pro sorozatot választotta. 

Az említett kitűnő funkciók, mint az intuitív felhasználói interface felület és a valós idejű Full HD helyi kijelző, segítik a kormányt abban is, hogy csökkenjenek a vandalizmus okozta költségeik, illetve vizsgálati időt takaríthassanak meg a hatékony rendszerszervezés és a teljes napló nyilvántartási rendszeren keresztül, amely által a DIGIEVER NVR a kormány egyik leghasznosabb eszközévé vált a bűnözés elleni küzdelemben és a polgárok védelmében.