Új bullet kamera - Airlive BU-720

Új bullet kamera - Airlive BU-720

Megérkezett az Airlive új BU-720 Infra LED-es kültéri, bullet típusú hálózati IP kamerája. Az Airlive a felhasználói igényeket felismerve a kiváló teljesítményt és technológiát ötvözve alkotta meg új eszközét, mely alkalmazható irodákban, bevásárló központokban és egyéb külső területek megfigyelésére. A robusztus IP66-os besorolású alumínium házának köszönhetően ellenáll a környezeti hatásoknak, mint például az eső és a por. A beépített IR LED-ek segítségével az éjszakai fényviszonyok mellett is 25m-es távolságban ellenőrizhetjük területünket. Ráadásul a manapság az IP megfigyelésben szükséges hálózati tulajdonságok legfontosabbjaival is rendelkezik, mint például H.264-es tömörítés, PoE tápellátás és ONVIF, így egyszerűen integrálható bármely szoftverbe és megfigyelő rendszerbe.

IR LED és eltávolítható IR szűrő

Az AirLive a biztonságtechnikában fontos 24/7-es bel és kültéri megfigyelésre tervezte ezt a típusát. Ennek bizonyítéka a Megapixeles CMOS érzékelő, a beépített infra LED-ek, melyek 25m-ig hatékonyak, illetve az automatikusan mozgó IR szűrő. 

H.264-es tömörítés

Ezzel a tömörítési eljárással a sztenderd MJPEG és MPEG-4 típusoknál drasztikusabban csökkenthetjük a videó fájljaink méretét, mellyel a sávszélesség igénye mellett a tárhely igényt is megtakaríthatunk.

WDR támogatás

Erős háttérfénynél egyes tárgyak elsötétülhetnek, ha nem WDR technológiával ellátott kamerát használunk. A BU-720 képes a háttérfény és az előtte keletkezett sötét terület kompenzálására, így segítve a felhasználót a részletek felismerésében.

MicroSD kártyára rögzítés és 802.3af PoE

A memóriakártya a helyi kép és videó rögzítés kínálta lehetőséget nyújtja a kamerán belül. A kártya nem tartozéka a kamerának. Kártyaválasztáskor érdemes minél többször újraírható, és lehetőleg magas -class- osztályú típust választanunk. A PoE portnak hála a kamera már az UTP kábelen is táplálható, ezzel is csökkentve az egyes beruházások költségét.