Megérkezett az új DIGIEVER CMS Firmware - C1.0.0.56


A DIGIEVER rögzítőkhöz megérkezett a legújabb C1.0.0.56-os firmware. A CMS funkcionalitásának fokozása mellett jelentős rugalmasságot nyújt az élőkép, E-térkép, visszajátszás és monitorfal funkciókban, ezáltal intelligensebb és kezelhetőbb IP megfigyelést tud biztosítani a felhasználók számára.

A CMS kliens magába foglalja a több ablakos megjelenítésű kialakítást, amivel a felhasználó függetlenül képes használni az élőképes megjelenítést, az E-térképet és a visszajátszást három monitoron. Az élőképes megfigyelés alatt a kezelő hozzáadhat kamerákat a már meghatározott elrendezéshez, amely gyors áttekintést tesz lehetővé.

Az E-térkép oldalra fejlesztett ikon gyorsabb hozzáférést biztosít a kapcsolódó térképhez. Megadható a kamerák pontos helyzete a térképen, ezzel felgyorsíthatóvá válik az események visszakeresése. A fejlesztés további eredménye a kamera helyzetének keresése a térképen, amely dupla kattintással érhető el az E-térkép eszköz paneljén, és amelyet követően a megfelelő térkép réteg fog megjelenni a kamera képével.

Amint egy esemény beérkezik, a DIGIEVER CMS automatikusan kiemeli a felvételt az élőkép felületen és felugró ablakban megjeleníti az E-térkép oldalt, hogy a biztonsági szolgálat emberei, azonnal tudjanak reagálni a beérkezett riasztásra. Lehetőség van továbbá a kamera csoport visszajátszásra is, ezáltal gyorsabb és nyomon követhetőbb az esemény.

A több-fiókos menedzsment segítségével egyszerűen létrehozhatóak felhasználói fiókok a megfelelő jogosultságok megadásával, a felhasználói műveleteket pedig külön adatbázisban tárolja az NVR.


További információkért keressenek minket bizalommal, állunk rendelkezésükre!