A DIGIEVER újabb frissítéssel rukkolt elő

A DIGIEVER, a világ egyik vezető IP video menedzsment felügyeleti rendszer gyártója, bemutatta a legújabb firmware 2.1.0.54-es szoftver frissítését. A firmware tartalmazza a multi-adattárolási menedzsmentet, valamint az átalakított esemény és akció funkciókat, amely növeli a rögzítő működésbiztonságát, illetve rugalmasabb kezelést nyújt a felhasználók számára.

"Az új firmware 2.1.0.54 mérföldkő a DIGIEVER termékpaletta életében, az átfogó bővítés a teljes termékkört átformálja - nyilatkozta Catherine Yeh, a DIGIEVER termékmenedzsere. "A DIGIEVER átfogó IP video felügyeleti megoldásának része a DIGIEVER NVR, a DIGIARRAY tárhely bővítés, a videó fal dekóderek, a DIGIEVER CMS felügyeleti szoftver és a DIGIMobileV2 mobil felügyeleti alkalmazás.

Az NVR Failover rendszer egy megbízható backup megoldás.

A DIGIEVER NVR Pro + és Pro termék család minden tagját alkalmazhatjuk tartalék szerverként, azaz átveheti az NVR szerepét, megörökölve annak beállításait.

A tárolókapacitás még egyszerűbb bővíthetősége érdekében, a DIGIEVER bemutatta a DIGIARRAY DA-4000E tárolóját.

A többkötetes Storage Management megoldás egy új lehetőség, az egyszerű tárolókapacitás bővíthetésére HDD csere nélkül. A DIGIEVER NVR tovább működhet a megszokott módon, megszakítás nélkül.

Bár a DIGIEVER NVR-rek támogatják a különböző RAID alkalmazásokat, a DIGIARRAY DA-4000E tárlóterület bővítésére és gyors videó adat archiválása is megoldást nyújt. Egy DIGIEVER NVR-hez lehet csatlakozni akár 2 darab DIGIARRAY egységgel is, így akár 8db HDD-t is integrálhatunk a rendszerbe, amely már akár 48TB újabb felvétel tárolását teszi lehetővé. A DIGIARRAY egységben működő RAID vezérlésnek köszönhetően még gyorsabb formázás és a tároló rendszer újraépítése. A HDD-k HOT-Swap kialakítása a merevlemezek gyors és zökkenőmentes cseréjére megoldás.

Az új firmware már támogatja 6 esemény típus és 15 jelzés típus működését/jelzését a DIGIEVER NVR-ben. Emellett már több mint 100 IP kameragyártó 3600 modellje elérhető a rögzítőkben, így még bővebb felhasználást tesz lehetővé a videó megfigyelő rendszerekben.