Megjelent a legújabb DIGIEVER firmware

A DIGIEVER mint a világ egyik vezető stand alone hálózati rögzítő gyártója örömmel jelentette be a legújabb 2.1.0.52 verziószámú frissítését. Az új funkciók révén még rugalmasabbá váltak a konfigurációs beállítások. Az új firmware 2.1.0.52 még stabilabb és optimalizáltabb működést biztosít, és rengeteg új továbbfejlesztett funkciót is tartalmaz, mint például az e-map, az intelligens keresés és az irányított mentés létrehozása. Minden funkció jelentősen növeli a megfigyelési hatékonyságot a felhasználók alkalmazási területein.

Gyors navigáció, dinamikus e-map

A dinamikus e-map a távoli élőkép megfigyelésnél gyors navigációt tesz lehetővé a felhasználók számára azzal, hogy jelzi  kamera fizikai helyét.

A felhasználók bővíthető, többrétegű térképeket is kapnak, amit különböző perspektívákból láthatnak, így könnyebben meghatározható a kamerák elhelyezkedése a térképeken. Amikor egy riasztás során esemény történik, akkor egy pop-up ablak ugrik elő, így a felhasználók gyorsabban eltalálnak a helyszínre, és teszik meg a megfelelő intézkedéseket, minimalizálva a nem kívánt esemény során felmerülő kárt.

Intelligens keresés

Az intelligens keresés segítségével csökkenthetjük a keresési időt. A DIGIEVER Intelligens keresése öt érzékelési módot kínál, melyek következők: mozgásérzékelés, idegen tárgy érzékelése, kamera szabotázs, kamera fókusz elvesztése és az eltűnt objektum detektálása.


 

Irányított mentés távoli NAS-ra is

Annak érdekében, hogy a felvételek biztonsági mentése még egyszerűbb legyen, a DIGIEVER lehetővé tette a távoli NAS tárolókra való mentést is.

A Digiever frissítése révén már 14 féle eseményt lehet megkülönböztetni a rögzített felvételekből. Ennek köszönhetően a felhasználó is jobban meg tudja határozni az esemény kárfaktorát. A fent említett fejlett funkciók mellett a DIGIEVER NVR az első olyan NVR a világon, amibe már a 6 TB-os merevlemez is biztonságosan működik.

A DIGIEVER NVR sikeresen integrálta több mint 90 IP kameragyártó több mint 3000 modelljét, így hatékonyabb megoldás lehet a felhasználók számára olyan alkalmazási területeken, mint például kormányzatok, bankok, oktatás intézmények, közterületek, irodák, parkolók, raktárak megfigyelése.