Everfocus MobileFocus alkalmazások

Everfocus MobileFocus alkalmazások

Az Everfocus frissítette a telepítőket segítő alkalmazását, új felhasználói felülettel és további funkciókkal .

EverFocus büszkén jelentette be új, vonzó megjelenésű felhasználói felülettel ellátott és bővített funkciókkal felvértezett MobileFocus alkalmazásait.  Az EverFocus négy változatot is kínál a mobil alkalmazásokból: MobileFocus (ingyenes), és MobileFocus Plus (fizetős), az iOS és az Android készülékekre pedig a MobileFocus HD (ingyenes), és a MobileFocus HD Plus (fizetős) változatait.

A MobileFocus és MobileFocus HD egy 4 csatornás live view felületet biztosít, 1 csatornás rögzített videó lejátszással. Az új 1 csatornás lejátszást a DVR-ről vagy a NVR-ről, az ingyenes app segítségével teszi lehetővé a felhasználók számára a keresést, időpontok vagy események alapján.

A MobileFocus Plus alkalmazásban már akár 4 csatornás video lejátszás is lehetséges egyszerre. Ezen kívül egy új, "Local Recording" funkciónak köszönhetően, most már a felhasználók is képesek arra, hogy a saját készülékükön is mentsék az élő videó képet, MP4 video formátumban az iOS rendszereken és AVI videó formátum az Android rendszereken.
A MobileFocus HD Plus már akár 16 csatornás video lejátszására vagy mentett esemény visszanézésére is képes 4-9 és 16 csatornán egyszerre. Természetesen itt is működik a „Local Recording" funkció, amivel elmenthetőek az előképek a mobileszközünkön.

Az EverFocus MobileFocus szoftvereken megjeleníthető az összes EverFocus H.264 DVR, NVR és IP kamera képe függetlenül attól, hogy egy ingyenes vagy fizetős változata van-e éppen a felhasználónak.