VIVOTEK VAST2 Alpha Program – Teszteljen Ön is!

Tapasztalja meg első kézből az előnyeit!

2016.02.29-ig még van lehetőség bejelentkezni a VIVOTEK VAST2 Alpha tesztelésére és ezzel egy időben megosztani tapasztalatait a VIVOTEK fejlesztőivel. A tesztelés célja a szoftver új, hivatalos verziójának tökéletesítése a felhasználói igények és visszajelzések alapján. A VIVOTEK különösen nagy hangsúlyt fektet a projektre, ezért a kérdőívet kitöltők közül 50 résztvevő jutalomban is részesül!

Mi az újdonság a VAST 2-ben?

  • Intuitív felhasználói felület
  • Vadonatúj visszajátszás keresés
  • Bélyegkép alapú keresés
  • Intelligens keresés

Oktató videók


Lépésről lépésre

1; Töltse ki az alkalmazás formanyomtatványt, hogy részt vehessen a tesztelésben. A VIVOTEK eztkövetően egy linket küld, melyen keresztül VAST2 Alpha szoftverhez csatlakozhat és elvégezheti a tesztelést.

2; fedezze fel a VAST 2 lehetőségeit, működését. Amennyiben a működéssel kapcsolatban probléma merül fel, vegye fel a kapcsolatot a Technical Support-tal.

3; Töltse ki a Kérdőívet melyen megoszthatja a programmal kapcsolatos tapasztalatait.

4; Amennyiben teljesítette a fenti lépéseket, úgy esélyt nyer az 50 értékes ajándék egyikére!


Nyeremények

A nyerteseket a kérdőívek illetve a VAST2 fejlesztésének javításában résztvevők között sorsolják ki. A VIVOTEK a nyerteseket a Facebook oldalukon keresztül valamint email-ben is értesíteni fogja 10 nappal az Alpha-teszt befejezése után.

Figyelem!

  • Az Alpha verzió kizárólag értékelési célokra használható. A VIVOTEK nem tehető felelőssé a kiértékelésre rendelkezésre állított Alpha szoftver által okozott véletlen adatvesztés esetén.
  • A VAST2 telepítése után, nem tudja a korábbi verzióra "downgradelni". Amennyiben visszatérne a korábbi VAST verzióra, kérjük, először távolítsa el a VAST2 szoftvert, majd telepítse újra a hivatalos verziót.
  • Ha bármilyen javaslata vagy hibával kapcsolatos észrevétele van, kérjük töltse ki és küldje vissza a Technical Support adatlapot, a VIVOTEK igyekszik a lehető legrövidebb időn belül válaszolni Önnek.