Fedezze fel velünk az Avigilon világát!

A különböző megfigyelést elősegítő rendszerek rohamos fejlődésével napjainkra kiemelt igénnyé vált a minél nagyobb terület, lehető legkevesebb kameraszámmal történő megfigyelése, mindez tükör éles, kiváló részletgazdaságú képalkotó tehnológiával és kiváló rendszer integrálhatósággal ötvözve.

Az Avigilon HD videó megfigyelő rendszerei példátlan részlet gazdag képei révén egyedülállóan fokozzák a megfigyelt terület biztonságát. A nagy megfigyelési terület mellett bizonyító erejű, nagy részletességű arcfelvételeket készítenek, ezzel elősegítve a nem kívánatos incidensek megelőzését.

Nincs többé szüksége több száz kamerára a kívánt terület megfigyeléséhez, hiszen az Avigilon HD PRO kamerái teljes körű helyzetfelismerést biztosítanak, akár nagy tömeget kell megfigyelnie, akár egy irodát, lakást vagy udvart – mérettől függetlenül.

Az Avigilon Control Center szoftver egyedülálló kereső és zoom funkciójával gyorsan és egyszerűen megtalálja az incidenst, ezáltal csökkenti a reakcióidőt. A nagyobb lefedettség kisebb személyzet fenntartásával jár, így csökkenthetőek a személyzeti és betanítási költségek.

Az Avigilon széles kameraválasztéka – az 1 megapixeles egyszerű eszközöktől a 29 megapixeles csúcskészülékekig - kellő rugalmasságot kínál Önnek ahhoz, hogy teljes lefedettséget biztosíthasson a megfigyelni kívánt helyszín számára és kiváló bizonyítékokat szolgáltatnak a hamis kárigények kivizsgálásához, így képesek csökkenteni a szükségtelen és magas biztosítási költségeket. HD panoráma dome kameráival nyílt terek 180 vagy 360°-os_lefedettségét biztosíthatja egyetlen pontból, HD PTZ kamerái pedig 360°-os, végtelenített körforgással teszik lehetővé a 274 méternél is távolibb céltárgy követését, és a részletes, arcra történő nagyítást.

Legyen szó kültéri vagy beltéri megfigyelésről a kompakt kivitelű, HD, éjszakai csőkamerák beépített infravörös megvilágítással rendelkeznek ezáltal részlet gazdag képeivel akár teljes sötétségben, a munkaidő lejárta után is biztonsággal megfigyelheti területeit, eszközeit és készleteit.

Diszkrét megfigyelést kell biztosítania? Az Avigilon számára ez sem probléma! A HD MIKRO DOME kamerák kevésbé szembetűnő helyekre telepíthető diszkrét kamerák, amelyekkel 1 és 2 megapixeles felbontásban is páratlanul részletes képek rögzíthetők.

A HD FIX kamerák rugalmas telepítési lehetőségük révén tökéletesen alkalmasak a helyszín be- és kijáratainak ellenőrzésére, rendszámfelismerő készlete stabil működést, részlet gazdag, HD minőségű képet nyújt, egy vagy több sávról, bármilyen időjárási körülmények között, napi 24 órában.

Az Avigilon Control Center - könnyen használható szoftver, amely segít alacsony szinten tartani a személyzet betanítási költségeit, ugyanakkor rendkívüli módon felgyorsítja a vizsgálati eljárást a helyi hatóságok számára. A szoftverrel Ön gyorsabban tud reagálni a nemkívánatos incidensekre, képes megakadályozni rendbontások kialakulását, valamint felgyorsíthatja az incidensek reakció idejét. Nyílt architektúrája révén könnyedén integrálható meglévő megfigyelő, beléptető rendszerbe, valós idejű riasztási üzenetek küldéséhez pedig integrálható tömegtájékoztató rendszerbe.

Az ACC Mobile alkalmazás segítségével biztonsági személyzete bárhonnan csatlakozhat Apple - vagy Android - készülékével az Avigilon hálózatához. A felvételek gyorsabb elérésével lerövidül a reakcióidő miközben a megfigyelést folyamatosan végezhetik akár menet közben is.

Az Avigilon High-Definition Stream Management™ technológia intelligens módon kezeli a sávszélességet és a tárolást, így a több órányi nagy felbontású képanyagban végzett keresés csupán másodperceket vesz igénybe. A biztonsági személyzet ezáltal gyorsabban megtalálja, amit keres, jobb reakció időt tud felmutatni, és kevesebb ideig tart a vizsgálati eljárás lefolytatása, miközben a megfigyelt környezet elsőrendű átfogó védelemben részesül.

Az Avigilon H.264-es videó enkódere biztosítja a legköltséghatékonyabb módszert, már meglévő analóg rendszerének hálózati IP-rendszerré történő átalakításához. Anélkül aknázhatja ki a digitális rendszer előnyeit, hogy el kellene vesztegetnie a meglévő analóg rendszerébe fektetett beruházását – akkor áll át teljes digitális rendszerre, amikor felkészült rá.