Új dóm kamerák a Baslertől

A Basler AG eddig is széleskörű, hatékony és rugalmas megoldásairól volt ismert a biztonság és felügyelet terén. Kameráik tökéletesen megfelelnek a piaci igényeknek, vagyis kivételes képminőséggel rendelkeznek és kiváló az ár/teljesítmény arányuk. A Basler idén két új kiváló minőségű IP dóm kamera gyártását kezdte meg.

A BIP2-D1920c-dn (kültéri AF) és a BIP2-D1920c-dn (beltéri, AF) dóm kamerák autofókusszal, valós idejű 30 kép/s képfrissítési sebességgel rendelkeznek. A beépített új funkcióknak köszönhetően a dóm kamerák installálása még egyszerűbb lett, mivel az objektív beállítását könnyedén szabályozhatjuk távolról. Ennek a funkciónak köszönhetően a manuális beállítás már a múlté.

Az audio funkcióin túl a Basler IP dóm kamerák rendelkeznek MicroSDHC kártya hellyel, amely maximálisan 32 GB-os adattárolást tesz lehetővé.

A kültéri kivitel alumínium tokozású és IP66-os védettségű. Környezeti hatásokkal szemben 40 °C-tól +50 °C-ig ellenálló. A BIP2-D1920c-dn (kültéri, AF) változat vandálbiztos kivitelben készült. A beltéri BIP2-D1920c-dn könnyű, műanyag házzal szerelt, tökéletesen alkalmas belső videó hálózatok kiépítéséhez.

Videó segédlet a beállításokhoz: ITT