A Vivotek megoldása a szemcsés képekre

A zaj csökkentése, ami jelentősen befolyásolja a felvételen lévő személyek, tárgyak, események azonosíthatóságát, kulcsfontosságú minden biztonsági kamera esetében. A VIVOTEK technológiája lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között is a lehető legjobb képminőséget kapjuk.

3DNR nélkül

2DNR vs. 3DNR

Kétféle, széles körben használt technológia létezik a videó felvétel zajcsökkentésére: a 2D zajcsökkentés (2NDR) és a 3D zajcsökkentés (3DNR).

A 2DNR a videó képkockáinak elemzésével, algoritmusok azonosításával működik, és kijavítja azokat a képpontokat, amelyek valószínűleg a zajt okozzák. A 3DNR, mindemellett elemzi a különbségeket az egymást követő képkockákon a képpont beállítás és a tökéletes hanghűség érdekében. A 3DNR általában nagyobb mértékben csökkenti a zajt, mint a 2DNR, de azzal a hátránnyal jár, hogy mozgó tárgyak homályossá válhatnak a látómezőben.

VIVOTEK megoldás: 2DNR and 3DNR kombinációja

3DNR nélkül és 3DNR használatával:

A VIVOTEK a 2DNR és a 3DNR kombinált használata mellett döntőt, hogy minél hatékonyabb képjavító funkciót alkalmazzanak kameráikban. Mivel a 2DNR kiváló képeket képes előállítani mozgó tárgyakról, olyan látómezőkben használják, ahol a mozgás jelen van. Mindeközben a 3DNR-t statikus területek látómezőiben alkalmazzák. A képminőség javítása mellett a VIVOTEK zajcsökkentő technológiáknak más előnye is van; ilyenek például a csökkentett videó fájl méret és a zaj okozta téves riasztások megelőzése. A VIVOTEK zajcsökkentő technológia még kirívó fényviszonyok mellett is rendkívül jól teljesít.

Kapcsolódó termékek