A Digiever nemzetközi díjat nyert a legkisebb stand-alone rögzítőjével

A DIGIEVER az örömmel jelentette be, hogy a DIGIEVER NVR DS-1105 Pro első díjat nyert a német PROTECTOR biztonsági folyóirat versenyén az olvasói szavazatok alapján.

A PROTECTOR az egyik legnevesebb szaklap a német biztonságtechnikai piacon a Sicherheit.info online szaklap mellett. A nyomtatott PROTECTOR magazin és az online Sicherheit.info felhasználói az „Otthoni felügyeleti megoldások” körében a legjobbnak szavazták meg a DIGIEVER NVR DS-1105 Pro rögzítőt.


A DS-1105 Pro rögzítő 1 hdd fogadására és 5 kamera kezelésére alkalmas, Linux alapú, önálló NVR. Valós idejű Full HD helyi megjelenítésre is alkalmas és távoli böngésző felügyelet mellett az iOS és Android mobil ellenőrzés is jól használható segítségével. Az előnyei között érdemes megemlítenünk még a kompakt méretét. A DS-1105 Pro  kiválóan alkalmas üzletek, otthonok, kisebb irodák felügyeletére. Természetesen bővíthető 9/12/16/20/25/32/36 csatornáig a felhasználok igényeit figyelembe véve.

A DIGIEVER NVR DS-1100 Pro sorozat az első hálózati videó felvevő, amely akár 6 TB per HDD kezelésére is képes és egyszerre akár 144 kamera képét is megjeleníti a rögzítők összekapcsolása révén.