Az Airlive Dél-Amerika meghódítására készül

Az Airlive Dél-Amerika meghódítására készül

Kolumbiában az IP alapú megfigyelő kamerák piaca dinamikusan növekszik. Ennek eredményeként az AirLive azt tervezi, speciális képzést biztosít rendszerintegrátoroknak. Ilyen alkalmak révén a mérnökök első osztályú technikai tudást sajátíthatnak el, ami elengedhetetlenül szükséges a biztonságtechnikai feladatok elvégzéséhez. Az AirLive Latin-Amerikában Adrián Bongioannit bízta meg az oktatások vezetésével, amit legutoljára június 11-én tartottak Bogotában, az exkluzív Grand Hotel Hamiltonban.

„A találkozó fő célja az volt, hogy bemutassuk a legújabb fejlesztéseket és ezek integrálását az IP felügyeleti rendszerbe." - nyilatkozta Adrian Bongioanni. " A képzés során az AirLive megmutatta a teljes termékkínálatát, amely magába foglalja az IP kamerákat, a PoE switcheket és a vezeték nélküli kommunikációs eszközöket. Így kézzel foghatóvá váltak a rendszereink, különböző alkalmazási területeken, kül- és beltéren egyaránt".
Az oktatás során az eszközök mellett bemutatásra került a különböző felügyeleti szoftverekbe való integrálás is.

Ezen kívül egy külön szekciót szenteltek arra, hogy megvitassák azokat a problémásabb feladatokat, amelyek felmerülhetnek a projektek során (adatgyűjtés, IP kamerák vezetékezése, objektív kiválasztása, sávszélesség és tároló kapacitás kiszámolása), valamint hogy bemutassák a sikeres globális és regionális esettanulmányokat.
A résztvevők nagy érdeklődést mutattak az AirLive megoldása iránt. Eredményességét a későbbiekben megvalósuló projektekben mérhetjük, ahol már nagy valószínűséggel az Airlive széles termékpalettájáról szakszerűen kiválasztott eszközök nagy számával találkozhatunk.