Új kültéri dóm kamera: Vivotek SD8363E


Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 178

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 180

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/ipct.hu/inc/thumbnails.php on line 180
Új kültéri dóm kamera: Vivotek SD8363E

A Vivotek a napokban jelentette be a legújabb, csúcs kategóriás 1080p FullHD speed dome hálózati kameráját. Az SD8363E kamerában sok újítás található, ilyen például a kivételes 60 kép/másodperces képfrissítés, a NEMA 4x ház, amelyek bármilyen körülmények között biztosítják a High-End megfigyelési minőséget. A Wide Dynamic Range Pro technológiával, a 360°-os forgathatósággal és a 220°-os döntési tartománnyal nincs több vak zóna a megfigyelésben.  A megnövelt betekintési szög és a zoom adta lehetőségek páratlanok.

Az SD8363E kamera valósidejű H.264, MPEG-4 és MJPEG formátumokat kezel 1080p FullHD felbontásban, 30kép/másodperccel. A nehéz körülmények között való stabil és megbízható működés érdekében a minőségi kameraház biztosítja a zavartalan működést -40°C és 55°C között, jég és eső nem tehet kárt az eszközben. A kamera az IP66 előírások mindegyikének maradéktalanul megfelel. A beépített páratartalom szabályzóval könnyedén karbantartja a pára mennyiségét a kameraházon belül. Az SD8363E különösen ideális a széles nyitott, külső és belső terek, mint például repülőterek, kikötők, stadionok, autópályák és parkolók megfigyelésére, ahol a magas szintű rendelkezésre állás és precízió próbáját kell kiállnia a videó megfigyelési rendszernek.

Steve Ma, a Vivotek ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: „Örömmel mutattuk be az új generációs speed dóm kameránkat, az SD8363E-t. A piac igényeinek pontos figyelembevételével és a saját tapasztalatainkkal a hátunk mögött válaszoltunk az elvárásokra. Büszkék vagyunk, hogy a fogyasztó bármely igényére tudunk biztos megoldást nyújtani a videó megfigyelési piacon”.

A termék adatlapja.