AirLive CU-720PIR - minden egy kamerában

AirLive CU-720PIR - minden egy kamerában

Minden egy kamerában - IP kamera

AirLive CU-720PIR kamerája egy mindent átfogó all-in-one IP videófelügyeleti rendszer. A PIR érzékelőjének és MicroSD kártya támogatásának köszönhetően képes mozgásérzékelés hatására rögzíteni a felvételeket MicroSD kártyára. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével pedig a felhasználó könnyedén felveheti a kapcsolatot a látogatókkal. 

Az AirLive CU-720PIR HD 720P felbontással, 30 kép/s képfrissítési sebességgel rendelkezik. A kamera 1280 x 720 pixeles felbontású kép készítésére képes. Könnyen felszerelhető falra, mennyezetre, míg a hálózati passzív POE funkciójával a kábelezés terhét csökkenti.

Night Vision éjjellátás és az eltávolítható IR-CUT szűrő (ICR)

A kamera  beépített éjjellátóval, valamint eltávolítható IR-CUT infravörös fény látással rendelkezik, melyeknek köszönhetően a legtöbb beltéri környezetben használható.

Beépített PIR érzékelő

Éjjel az emberi mozgást PIR szenzor segítségével érzékeli. Így vezérelhetjük a videók rögzítését, hiszen amikor a szenzor érzékeli, hogy valaki belépett vagy elhagyta az érzékelő tartományát, csak akkor lesz felvételünk. Mindezek segítségével az érzékelő csökkenti a felvett adat mennyiségét, így növelve az SD kártya élettartalmát.

Micro SD kártya

Az SD kártya képek, fájlok helyi tárolására szolgál, ezáltal takarítva meg a felhasználó számára a drága NVR-ek költségét. Arra az estre is tökéletes lehet, ha az NVR valami oknál fogva nem működik, ilyenkor az SD kártya biztonsági mentésként szolgál.

Kétirányú audio megfigyelés

A beépített mikrofon és hangszóró képes kétirányú, valós idejű hangátvitelre, így a felhasználó egyszerre láthatja és beszélhet is a látogatóval.

P2P támogató funkció

Ez egy valódi plug & play IP-kamera, percek alatt üzembe helyezhető hálózati kapcsolatok nélkül. A kamera csatlakoztatásához nincs szükség IP cimre vagy port átirányításra. Egyszerűen csatlakoztatni kell a kamerát a hálózati P2P csatornához, és letölteni a "CamPro Mobile Home"-ot egy iPhone vagy Android telefonra. Ezután beírni az azonosítót DIPS, a felhasználónevet, és a jelszót "CamPro Mobile Home" alkalmazásba, és az okostelefon máris csatlakozik az élő videóhoz, bárhol bármikor. 

64-csatornás felvevő szoftver, és az IP varázsló

A CamPro Express 64 felügyeleti szoftver lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egyszerre több élő képet tekintsen meg, és rögzítésen ugyanabban az időben. CU-720PIR is támogatja a CamPro Professionalt, mely az AirLive intelligens videó megfigyelő, felvevő szoftvere.