LuxRiot ® videó elemzés megoldások tárháza - mert van új a Nap alatt

LuxRiot ® videó elemzés megoldások tárháza - mert van új a Nap alatt

A LuxRiot ® VMS szoftver rendkívül hatékony megoldás sok megfigyelési területen. Átfogó szűrők segítségével azonosíthatók a különböző „viselkedési” metódusok. Az egyszerűen beállítható LuxRiot ® Video Analytics automatikusan alkalmazkodik az adott megfigyelési körülményekhez, így a felhasználó akkor is könnyedén használhatja, ha még kevésbé jártas a kezelésében.
A szoftverben csaknem 100 beállítási paraméter segít a fényviszonyok változásainak kiküszöbölésére. Több egymást átfedő zónát is be lehet állítani a térbeli események azonosításhoz a területeken. Mindezt segíti a 3D jelenet perspektíva, amely automatikusan felismeri az embereket, tárgyakat és a járműveket. Az analitikai szoftver mindössze két másodperces gyors tanulási ideje szinte azonnal észleli és osztályozza a megjelenített képet.
A LuxRiot ® integrált videó elemző funkciót a LuxRiot ® VMS szoftveren belül lehet betölteni. A beágyazott videó analytics " Jelenlét " felismerés funkcióval van ellátva, amely összesen 40 egymást átfedő területet / zónát engedélyez. Egyszerre legfeljebb 100 objektumok tud nyomon követni.

LuxRiot ® videó elemző funkciók:
 

  • Riasztás utáni eseményelemzés és adatkezelés, meglepően alacsony téves riasztási arány mellett
  • VCA automatikusan alkalmazkodik a különböző időjárási körülményhez és fényviszonyhoz
  • Egyszerű érzékelési zóna beállítás
  • VCA kompatibilis kamera is használható, mint egy stand -alone érzékelő /RIVA/
  • Gyors tanulási idő, mindössze néhány másodperc
  • Egyedi tulajdonságok - PTZ automatikus követés , köd és füst hatás csökkentés, képstabilizátor és kamera szabotázs védelem

A teljes analitikai lista elérhető az alábbi linken:

Luxriot információk

A Luxriot rendszerrel kapcsolatban felmerülő további kérdésekkel forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz.