2015-ben is lendületben az IP Cam Technologies Kft.

A múlt évben jellemző dinamika idén is elkíséri cégünk életét. Tavaly számos újdonsággal – pl.: webáruház, új termékek –támogattuk partnereinket a sikerhez vezető úton. 2015-ben sem teszünk másképpen.

Mindenekelőtt a 2015-ben aláírt Intellio mester disztribútori szerződésünkkel tovább bővült termékpalettánk.

Elsősorban a tudásunkat szeretnénk minél hatékonyabban átadni úgy, hogy az új termékek megismertetésén túl a gyakorlatban is alkalmazható ismeretekkel vértezzük fel viszonteladóinkat.

Ennek szellemében havi rendszerességgel fogunk oktatásokat tartani, amelyből alább olvashatnak egy kis ízelítőt:

Intellio Basic traning: Minden hónap 4. szerda – a létszám maximum 4 fő (előjegyzéshez kötött)

ELSŐ Intellio TANFOLYAM JANUÁR 21. - Már jelentkezhet a support@ipct.hu e-mail címen

(Az oktatás díja 100.000,- Ft + ÁFA/cég, mely Intellio termékekre 100 % - ban levásárolható a nettó számlaérték 10 % - ig. )

Luxriot alapok: Minden hónap 3. szerda - a létszám maximum 4 fő (előjegyzéshez kötött)

Vivotek kezdő: Minden hónap 2. szerda - a létszám maximum 4 fő (előjegyzéshez kötött)

Az oktatásokról természetesen rendszeresen tájékoztatjuk majd hírlevelünk követőit és olvashatnak majd weboldalunkon is.

Az egész évet átívelő tanfolyamok mellett már most is kínálunk akciós termékeket. Az Intellio akciós termékeiről promóciós levelünkből értesülhetnek. A raktáron lévő Qihan eszközökre pedig több, mint 20% kedvezményt biztosítunk mennyiségtől függetlenül, a készlet erejéig.

A részletekkel kapcsolatban forduljon bizalommal kereskedő kollégáinkhoz!

Nem csupán új programokkal és promóciókkal gazdagodott az új évünk. Csapatunk support részlege új kollégával bővült, így az online támogatás mellett, helyszíni segítséget is tudunk nyújtani partnereink részére.