A VIVOTEK megnyerte a Secutech Taipei 2013 kiállítás egyik innovációs díját

A VIVOTEK megnyerte a Secutech Taipei 2013 kiállítás egyik innovációs díját

A VIVOTEK abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elnyerte a Camera Excellence kategória díját a Secutech Taipei 2013 kiállításon az elmúlt három egymást követő évben. Ebben az évben a díjat az új IP8371 3,1 megapixeles csőkamera nyerte, amit olyan vadonatúj funkciókkal láttak el, mint például a Smart Streaming.

A minden évben megrendezett Secutech Taipei nemzetközi biztonságtechnikai expo része annak a szakmai kiállítási sorozatnak, amivel szeretnék bevezetni a legújabb globális biztonsági megoldásokat. A kiállítás helyszíne a Messe Frankfurt New Era Business Media Ltd, a Taipei World Trade Center, Nangang kiállító teremben található. A Camera Excellence Award egy verseny, amit a Secutech kiállítás alkalmával idén április 24-26. között bonyolítottak le. A kiállítás lehetőséget biztosított arra is, hogy az érdeklődők a kezükbe vegyék és közelebbről is megismerjék a különböző újdonságokat. A termékek tulajdonságairól, lehetséges felhasználási területeikről, alkalmazhatóságukról szakértők segítségével tájékozódhattak bővebben.


A Vivotek IP8371 bullet típusú hálózati kamerát kifejezetten kültéri használatra fejlesztették. Felszerelték egy 3,1 megapixeles CMOS szenzorral, amely lehetővé teszi, hogy akár 1920x1080 felbontású videót szolgáltasson, 60 fps sebességgel. Támogatja H.264/MPEG-4/MJPEG videó formátumokat. Az IP8371E kamerába beépítettek 30 méteres távolságra világító IR segédfényeket és tudja WDR képalkotási funkciót is. Továbbá egy időjárásálló IP67 házban kapott helyet, melynek köszönhetően széles hőmérsékleti tartományt képes alkalmazkodni. Az IP8371E védett az esőtől, portól és a szélsőséges időjárástól, biztosítva a kamera működését minden időjárási körülmény között.

Steve Ma, a Vivotek ügyvezető alelnöke így nyilatkozott a megtisztelő díjjal kapcsolatban: " Szeretnék köszönetet mondani a Messe Frankfurt New Era Business Media Ltd-nek és a tisztelt bíróknak a támogatásért és az elismerésért. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen rangos díjat már sorozatban harmadik alkalommal vihetünk haza. A VIVOTEK továbbra is elkötelezett a kiváló technológiai fejlesztések mellett.”