DIGIEVER: a tárolás bajnoka

A DIGIEVER a tárolás bajnoka lett, hisz már minden új szériás eszköze támogatja a 6 TB-os merevlemezeket.

A DIGIEVER NVR Pro + és Pro sorozat már támogatja a legújabb 6 TB merevlemezeket, így tovább növelhető a korábban ismert tárolókapacitás. A felhasználó választhat WD PurpleTM 6 TB vagy akár Seagate Enterprise Capacity 6 TB csúcskategóriás merevlemezek közül.

Az egyre nagyobb tárolókapacitás iránti igény kielégítése az Ultra 4K HD felbontás miatt is különösen fontos volt. A Seagate 6 TB (ST6000NM0024) és a WD Purple 6 TB (WD60PURX) merevlemezek kiváló minőségű eszközök, ugyanakkor a DIGIEVER NVR Pro és a Pro + sorozat több, más gyártó eszközeivel is kompatibilis.
A tárolási kapacitás a DIGIEVER Pro + és a Pro sorozatnál 1 fióktól 8 fiókig terjed, így a a piaci elvárásoknak tökéletesen megfelelnek. A maximális tárolókapacitás a DIGIEVER NVR legnagyobb eszközeinél már akár 48 TB is lehet egyetlen szerveren. Ezen felül a kapacitás megosztásban segítő alkalmazás révén (DIGIARRAY) a maximális teljes tárolókapacitás egy DIGIEVER NVR -ren elérheti a 96 TB-ot is. A tárolási kapacitás soha sem lesz probléma, ha a felhasználók megtalálják az igényeinek megfelelő IP-felügyeleti rendszert.
"Gondolkodjunk előre! Ez a mottónk. Az ügyfelek igényeire, megfelelő megoldással válaszolunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb IP videó megfigyelő rendszerük legyen." - mondta Allen Tseng, a Digiever termékfejlesztési igazgatója. "A kulcs a jól kiválasztott eszközben rejlik, hisz ha van elég tárolókapacitás, akkor nem probléma a 4K UHD videórögzítés és a 4K UHD kijelzőn történő késletetés nélküli videó visszanézés sem."