A Nexcom megoldást talált az ipari automatizálás problémáira

Ismerje meg a Nexcom PC-alapú gyári automatizálási megoldását, a NIFE rendszert. A NIFE sorozatba integrálták az  Ethernet, Hilscher ipari technológiákat és a CoDeSys softlogic programozási eszközöket. A NIFE sorozat nyitott architektúrájú, amely leegyszerűsíti a gyári automatizálási rendszerek kezdeti konfigurálását, kapcsolódását a gyári felhőkhöz, és üzleti betekintést biztosít az optimalizált gyár működésbe.

A NIFE sorozat támogatja a hagyományos terepi technológiákat, beleértve a PROFINET, PROFIBUS, DeviceNet, EtherCAT, és Ethernet / IP és a távoli I/O beállításokat. A NIFE sorozat lehetővé teszi a mérnökök számára a zökkenőmentes kommunikációt a terepi eszközök és a berendezések  között. A NIFE sorozat biztosítja, hogy ugyanazt a programot használják a terepi eszközök konfigurálásánál és a vezérlő algoritmusoknál, mint ahogyan egy PLC kontroller konfigurálva és programozva van.

A NIFE sorozat különböző erőforrásokkal készült, különböző kivitelben és monitorokkal készült,  az egyéni felhasználói igényekhez igazodva. Például a nagy teljesítményű NIFE  4000 Intel ® Core processzorral rendelkezik, azért , hogy képes legyen kezelni a nagyszámú vezérlő eszközt és futtathatóak legyenek rajta vezérlő  algoritmusok. A kompakt NIFE 2310 Intel ® Atom processzora révén kisebb felügyeleti hálózatok számára megfelelő. Az APPC és IPPC sorozat ipari panel PC, amely képes vezérleni és a folyamatokat felügyelni terepi-buszon keresztül.

Annak érdekében, hogy felügyelni tudják az átfogó, az egész gyárra kiterjedő tevékenységet, a NIFE sorozat Ethernet támogatásának köszönhetően kapcsolódni tud magasabb szintre, így lehetővé válik a valós idejű távfelügyelet és a beérkező adatokon alapuló döntéshozatal.