Vivotek iViewer mobil alkalmazás- Optimalizált élmény a felhasználónak

Vivotek iViewer mobil alkalmazás- Optimalizált élmény a felhasználónak

A Vivotek nemrég bejelentette, hogy megjelent az iViewer app frissítése  iOS platformra, amelynek célja, hogy egy intuitív és felhasználóbarát felületet biztosítsanak a felhasználóknak világszerte. A VIVOTEK újratervezte a felhasználói felületet, és kijavított több hibát az iViewer alkalmazásban, emelve a vizuális minőséget, és lehetővé téve az egyenletesebb videó hozzáférést.

Az iViewer szoftver, a Vivotek professzionális videó szoftverével (ST7501) és több száz NVR (hálózati rögzítő) segítségével lehetővé teszi a felhasználók számára az élő videó képek megtekintését közvetlenül a saját iOS mobil eszközükön bármikor, bárhol rendkívül rugalmasan és biztonságosan. A legfrisebb verzió támogatja az iViewer legújabb ”kényelmi” funkcióit, mint például a kedvencek listáját, a többcsatornás élőképet és az egycsatornás lejátszást, a PTZ vezérlést, a függőleges (portré) vagy fekvő (tájkép) módba forgatást, a PIP (kép a képben) ellenőrzést, valamint a pillanatkép és halszem optika képének megtekintését.

Steve Ma, a Vivotek  ügyvezető alelnöke büszkén nyilatkozott: "Annak érdekében, hogy maximalizáljuk az előnyöket és kényelmet a Vivotek elkötelezte magát a folyamatos fejlesztés és az optimalizált mobil alkalmazások létrehozása mellett. Ma örömmel jelentjük be az újraindítását a iViewer app iOS felhasználói felületnek, amely számos izgalmas, új funkciójával lehetővé teszi a megbízható mobil felügyeletet. "

A Vivotek  új iViewer app már letölthető az App Store-ban. Ugyanez a frissítést az utolsó negyed évben lesz elérhető a Google Play Áruházban.