IPCam Tudásbázis 2015 összefoglaló

Szokásunkhoz illően idén sem maradhatott el az IP Cam Technologies Kft. partnernapja, ahol első kézből értesítettük ügyfeleinket a biztonságtechnikai piacon levő újdonságokról, továbbá hasznos tippekkel is elláttuk őket.

A nagy érdeklődést termékeink iránt az is bizonyította, hogy más partnernapok mellett a kezdetben várt létszámot is sikerült túllépnünk.

Az esemény a 16. kerületi Koronakert Étteremben került megrendezésre, ahol bemutatófalainkon közelebbről is megtekinthetőek voltak az előadásokon elhangzottak, továbbá előadóink válaszoltak minden felmerülő kérdésre.

 

Az előadás sorozatokat az Intellio Technologies Zrt. Fejlesztési igazgatója, Princz Adorján indította. Előadásában bevezetett minket az Intelligens megfigyelőrendszerek szoftveroldali megoldásaiba, amiket gyakorlati alkalmazású videókkal színesített.

Ezután Rózsás Balázs tartott bemutatót a személyi és áruszállítási megfigyelés lehetőségeiről és életrevalóságukról, továbbá jó tanácsokkal is ellátta vendégeinket, ahol a VIVOTEK, az EverFocus és Intellio eszközei kerültek előtérbe.

Az utolsó videomegfigyelési előadást Princz Adorján tartotta, ahol az Intellio frissült portfóliójába kaptunk betekintést, továbbá a kamerákba épített intelligenciáról, ami egy intelligens megfigyelő rendszer elengedhetetlen része.

Végezetül Huszár László mutatta be az IP Cam Technologies Kft. új csapásvonalát, amivel jelen kívánunk lenni a biztonságtechnikai piacon. Hosszas évek tesztelése, egyeztetése, csiszolása eredményeként büszkén jelentettük be, hogy elkezdtük a Teletek tűzjelző rendszerek forgalmazását Magyarországon, amivel elérhető áron tudjuk ügyfeleinket segíteni tűzjelzős projektjeikben.

Az előadásokat lezárva ebéddel vendégeltük meg a résztvevőket, továbbá ezt követően minden felmerült kérdésre választ adtunk.

Összegezve egy sikeres napot zártunk, pozitív visszajelzéseket és rengeteg megkeresést kaptunk.

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett ezen a napon.