A VIVOTEK bemutatta az első Pan/Tilt mini fix dóm kameráját, a PD8136-ot

A VIVOTEK bemutatta a PD8136 fix dóm kameráját, mely megapixeles felbontású videót képes tárolni pan/tilt vezérlés mellett.

A PD8136 a VIVOTEK első távolról mozgatható mini fix dóm kamerája. Kis méretének köszönhetően, ideális beltéri megfigyeléshez (irodákba, kiskereskedelembe, lakóházakba) különösen szűkös helyekre ajánlott.

A PD8136 1 megapixeles érzékelővel ellátott kamera, így a kiváló minőségű képeken egészen kicsi részletek is jól láthatóak az 1280x800 felbontásnak és 30 fps-nek köszönhetően.  A kamera rugalmasságát a 360-fokos körbe forgatás - pan - és a 80-fokban dönthető tilt biztosítja.

A VIVOTEK termékek többsége, beleértve a PD8136-ot is, támogatja a H.264 ipari szabványú tömörítési technológiát, amely csökkenti a fájl méretét, ezáltal csökkentve az általa foglalt hálózati sávszélességet. Mint a legtöbb VIVOTEK kamerába, ebbe a típusba is integrálták a Power-over-Ethernet (PoE) képességet, figyelembe véve a könnyű telepíthetőséget, nem megfeledkezve az általa elért költségtakarékosságon. A 32 csatornás, többnyelvű szoftvernek köszönhetően pedig egy nagy teljesítményű könnyen kezelhető IP felügyeleti rendszert hozhatunk vele létre. A VIVOTEK az iViewer App segítségével lehetővé tette a felhasználóknak, hogy bárhol bármikor megtekinthessék a kamerák élő képét.

William Ku a VIVOTEK üzletág igazgatója így nyilatkozott: „Rendkívül kis mérete igazán vonzóvá teszi azon felhasználók számára, akik kis helyeken szeretnének megfigyelő kamerákat telepíteni. A kamera diszkrétebb megjelenése érdekében, egy kis kifinomult stílust csempésztünk bele.”