A VIVOTEK bejelentette központi felügyeleti szoftverének legújabb verzióját, a VAST 1.8-at

A VIVOTEK bejelentette központi felügyeleti szoftverének legújabb verzióját, a VAST 1.8-at

A VIVOTEK örömmel jelentette be központi felügyeleti szoftverének legújabb kiadását, a VAST 1.8-at. A VIVOTEK egy sor új funkciót adott hozzá, beleértve az ONVIF kamerák támogatását, visszafelé lejátszás funkciót, Windows Active Directory kezelését. Továbbá - egyedülálló módon - a VIVOTEK kiegészítette nyelvi támogatását a perzsa és orosz nyelvekkel.

Az intuitív funkciók mellett a VAST szoftver lehetővé teszi a kamerák korlátlan támogatását, a szerverek és kliensek hierarchikus kezelését. Hatékony és eredményes hozzáférést biztosít a felvételek és események kezeléséhez, lejátszásához. Ezekkel az új funkciókkal a VAST 1.8-as verziója vitathatatlanul képes nagyobb, akár giga méretű rendszerek felügyeletére. A felhasználók, akiknél már használatban vannak a VAST korábbi verziói, egy egyszerű upgrade-del frissíthetik szerverüket a most megjelent verzióra, mely letölthető közvetlenül a VIVOTEK hivatalos honlapjáról.

Steve Ma, a VIVOTEK ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: " Annak érdekében fejlesztettük tovább a VAST felügyeleti szoftvert, hogy ügyfeleink felhasználóbarátabb megoldásokat kapjanak. Azáltal, hogy az ügyfelek igényeinek és a piaci körülményeknek megfeleljünk, folyamatos eszköz és szoftverfejlesztésre van szükség. A most bejelentett kiadás a többlet funkciók révén a egy biztonságosabb és hatékonyabb megfigyelést tesz lehetővé felhasználóink számára.”