A VIVOTEK kifejlesztette két új fix dóm kameráját

A VIVOTEK kifejlesztette két új fix dóm kameráját

Vadonatúj box kamerái megjelenését követően (IP8155HP és IP8165HP), a VIVOTEK bejelentette két új fix dóm kameráját, az FD8155H-t és az FD8165H-t. Mindkét kamera nagyfelbontású CMOS érzékelőt és egy sor kifinomult technológiai megoldást tartalmaz, mint például a WDR, Smart IR, valamint 3D zajszűrést a kiemelkedő képminőség érdekében.

Az FD8155H 1.3 megapixel felbontással 60 fps-t kínál, míg az FD8165H 2 megapixel felbontással ugyanakkora másodpercenkénti képkocka számot képes tartani.  Az FD8155H rendelkezik a WDR Pro II, az FD8165H pedig a WDR Pro funkcióval. Ezek a technológiák kiemelkedő képminőséget eredményeznek még magas kontrasztú környezetekben is. Mindkét modell rendelkezik 3D zajszűrés funkcióval, így a kamerák letisztult képet biztosítanak alacsony megvilágítású területeken is.

A Smart IR funkció segítségével elkerülik a túlexponálást, és az azonnali infravörös megvilágítás intenzitás szabályozással biztosítják a magas képminőséget a nap 24 órájában. A Smart Focus funkció segítségével a távoli precíz fókuszálás könnyen megvalósítható, ezzel egyszerűsítve a kamerák telepítését és konfigurálását.

Steve Ma, a VIVOTEK ügyvezetője elmondta: „A VIVOTEK továbbra is nagy hangsúlyt fektet a kiemelkedő képminőségre, amely mindig is a vállalat legnagyobb erőssége volt. Az FD8155H és az FD8165H modellek bevezetése jó példa a hálózati fix dóm kamerák fejlődésére. Ezek a kifinomult megoldásokat tartalmazó kamerák ideális választások minden olyan környezetbe, ahol a szélsőséges megvilágítás problémát okozhat. Ilyenek lehetnek például a parkolóházak, bankok bejáratai vagy éppen a hotelek körüli járdák.”