Új Airlive termék: WN-380USB adapter

Új Airlive termék: WN-380USB adapter

Az AirLive újabb vezeték nélküli eszközt mutatott be, a WN-380USB adaptert, a kis méretű, mégis nagy hatótávolságú adatátviteli eszközök területén.

Az AirLive újabb innovatív fejlesztésének eredménye a mindössze tenyérnyi, mégis kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező WN-380USB adapter.

A kategóriájának legnagyobb sebességét USB2 kapcsolaton keresztül biztosítja. Az eszköz támogatja az összes jelenlegi szabványt Wi-Fi 802.11b/g/n és a MIMO (Multiple In Multiple Out) technológiát. Ennek köszönhetően eléri a kiváló, akár 300Mbps adatátviteli sebbességet.

A fejlesztés során az Airlive fő célja az volt, hogy a lehető legnagyobb jeltartományban működjön az eszköz, miközben kompakt, könnyen telepíthető és felhasználóbarát. Az AirLive WN-380USB-t ezért felszerelték R-SMA csatlakozóval és egy levehető 5dBi antennával, amely kiegészítésként még nagyobb jeltartományt fed le. A tápellátás az USB portról történik, így külső tápegység nem szükséges.

Az eszközön található a Windows, Linux és MacOS rendszereken automatikusan elinduló illesztő program is. Ezen túlmenően lehetséges a mellékelt szoftver használatával Access pont létrehozása, így az AirLive WN-380USB alkalmazhatósága nem korlátozódik csak a kliens adapter funkcióra.

Az AirLive WN-380USB támogatja az összes jelenleg használt titkosítást, WEP, WPA és WPA2, így garantált a biztonságos vezeték nélküli kommunikáció.