Intellio intelligens fedélzeti detektor

Az Intellio a világon elsőként jelent meg a piacon olyan IP kamerával, melyben fejlett intelligencia működött. A 10 éve fejlesztés alatt álló és azóta folyamatosan fejlődő, kiválóan és rugalmasan paraméterezhető, ún. fedélzeti detektorok segítségével könnyedén kijelölhetünk és kvázi kiemelhetünk bármilyen alakzatot, objektumot és területet valamint szabadon alkothatunk tetszőleges alakú virtuális kerítéseket és bejáratokat.

A kamerákban működő tracker (nyomkövető) segítségével a rendszer folyamatos információt kap a látómezőben mozgó objektumok számáról, típusáról, mozgásirányáról és színéről. Ezen tulajdonságok bármelyikét segítségül hívva – egyenként és kombinálva is – lehetőség nyílik a fedélzeti detektorok széles körű paraméterezhetőségére.

Egy Intellio kamera képéből – a flexibilis kijelölésnek köszönhetően – bármilyen objektumot, tárgyat, zónát vagy részletet könnyedén kiragadhatunk, így a kamera fedélzeti detektorait messzemenőkig szelektívvé tehetjük és minimalizálhatjuk a téves riasztásokat.

 
 
 

Az Intellio fedélzeti detektorok segítségével riasztás generálható ha egy kiállítási tárgyat elmozdítanak a helyéről, ha egy ismeretlen táska vagy csomag bukkan fel, ha egy jármű nem a megfelelő irányba vagy megfelelő útvonalon mozog, így egy Intellio rendszer alkalmazása esetén a gyanús események detektálásának hatékonysága nem függ az emberi tényezőtől.

 

    

 

 

Forrás: Intellio