Megérkeztek a legújabb Intellio dómkamerák

Megérkeztek a legújabb Intellio dómkamerák

Az elmúlt egy évben az Intellio felsőkategóriás kameracsaládjának tagjai folyamatosan bővültek, ám egy fontos kamerakivitel még hiányzott a palettáról. Ez év júniusában azonban a kör bezárult: megérkeztek az új dómkamerák – teljessé vált a VISUS széria!

A VISUS csőkamerákéval gyakorlatilag megegyező hardvert és objektívet alkalmazó újdonságok megjelenésükkel új kategóriát nyitnak tehát a cég termékskáláján. A beépített távvezérelhető objektívek mellett az új kamerák tartalmazzák a VISUS széria összes erősségét: nagy teljesítményű központi processzor, 30 képkocka másodpercenként akár 3 megapixeles, maximális felbontáson, teljes körű Intellio fedélzeti intelligencia.

A belsővel ellentétben a külső abszolút újdonság: a kamerák új, vandálbiztos, kültéri házban kerültek kifejlesztésre. A választható tulajdonságoknak köszönhetően összesen négy új modellben jelentkező, legfrissebb Intellio széria természetesen IR megvilágítással rendelkező kamerákat is kínál. A funkciót 35 db IR LED látja el, melyek segítségével a megvilágítás akár 30 méteres távolságban is hatásos tud lenni éjszaka.

A négy új kamera közül kettőnek is része az Intellio WDR mód, mely segítségével ezek a modellek képesek akár a 100dB-es képdinamikára is. Az újonnan jelentkező modellek típusszámai az alábbiak szerint alakulnak:

ILD-410S-VD-W: szoftveres WDR móddal, IR megvilágítás nélkül

ILD-420S-VD-W: valós WDR móddal, IR megvilágítás nélkül

ILD-410S-VD-IRW: szoftveres WDR mód, IR megvilágítással

ILD-420S-VD-IRW: valós WDR móddal és IR megvilágítással

Az új VISUS dómkamerák előrendelhetőek, a rendelési feltételekről és árakról érdeklődjön az info@ipct.hu címen!