A „Guangdong Association of Public Security and Technology” biztonságtechnikai szeminárium

2013. július 13-án került megrendezésre Guangdong városban a „Guangdong Association of Public Security and Technology” biztonságtechnikai szeminárium. A Guangdong Közbiztonsági Hivatal által szponzorált konferencia idei kiemelt előadói a Qihan Technology és a Huawei Technology voltak. A szemináriumra a Guangdong tartományának közbiztonsági vezetőit és biztonsági szakértői hívták meg.

A konferencia fő témája az „intelligens város” projekt volt. Ezen belül szót ejtettek a HD videó megfigyelő alkalmazásokról a városfejlesztésben, elemezték a technológiai fejlesztéseket a helyi viszonyok és szükségletek tekintetében, valamint javaslatokat tettek a legfontosabb városi biztonsági pontok kiépítésére. Áttekintették továbbá a legfontosabb biztonsági videó megfigyelő trendeket és technológiai változásokat.

A Qihan Technology előadásai a konferencián

A Qihan műszaki igazgatója, Mr. Zhuang, bemutatta a vállalat átfogó fejlesztési folyamatait és a termékpalettát, beleértve az IPC, DVR , HD -SDI kamerákat, NVR , DVR HD -SDI , HDFDI kamerákat és a PTZ dóm kamerákat. Kiemelte saját fejlesztésű, nagy felbontású optikai digitális interfész protokollját, a HDFDI technológiát. Az új protokoll megoldás lehet koncentrált, nagy felbontású videó hozzáféréseknél, nem csak a videó biztonsági ipar számára, de a kereskedelmi,  katonai és más kommunikációs területeken is.
 

HD Optikai Digital Interface Protocol | HDFDI

Az adat átviteli távolság korlátozott koaxiális kábeleken (100 méteres átviteli távolság a szabványos RG59 kábellel). Az SDI protokoll nem alkalmas a jó minőségű adat átvitelre és az audio együttes integrációjára.

HDFDI protokoll

A HDFDI protokoll fő eleme a Fibre Channel fizikai réteg. Az ér egy multimódusú optikai szál, amit fel lehet használni a rövid távú átvitelre koaxiális és sodrott koaxiális hálózatokban.
A HDFDI által biztosított átviteli sebesség: 270Mbps , 1.485Gbps , 2.97Gbps.

Az alapvető protokoll kapcsolat előnyei:

  • Független internetszolgáltatók által használható HD képfeldolgozó technológia
  • Változatos videó átvitel protokoll és átviteli protokolltól független videó
  • Különféle videó csatornaváltások
  • Változatos videó skálázás
  • Intelligens videó analízis


Részei:

Egyszerű pont -pont valós idejű videó hívások (HDFDI MSID)

A pont – pont kapcsolat felhasználóinak lehetővé teszi a kétirányú videó kapcsolatot. Ez a technika integrálja a helyi hang-és videó jeleket a ' HDFDI MSID-n " (HDFDI Multi-Service Integrated Device) keresztül egy full- duplex szálon.

Multi- csomópont hálózati kapcsoló

Multi-csomópont hálózati kapcsoló, amely egy komplex kommunikációs hálózatot beleértve Layer1, Layer2 és többrétegű kapcsolási struktúrát is kezel. Ez a hálózati megoldás sokkal jobb, mint a P2P hálózat.