Új Airlive Ethernet switch

Új Airlive Ethernet switch

Az AirLive portfóliója egy új, POE-FSH804AT fantázianévre hallgató, Ethernet switch-csel bővült, amely összesen 8 db 10/100Mbps porttal rendelkezik, amelyből 4 db PoE (Power over Ethernet). Az eszköz nemcsak megfelel, hanem felül is múlja a 802.3af és a 802.3at szabvány követelményeit: A POE-FSH804AT ugyanis 4 tápellátású PoE porttal rendelkezik, melyek mindegyike maximálisan 30W-ot biztosít egyenként, összesen azonban 60W-ot. A portokat túlterhelés védelemmel látták el, így ha 60W feletti terhelést kapnak, akkor a prioritás figyelembevételével lekapcsolnak. Az eszköz PoE portjait aktív PoE érzékelővel is felszerelték, így ha egy aktív PoE funkcióval rendelkező eszközt csatlakoztatunk, azonnal megkezdődik a 48V küldése a porthoz.

Természetesen az eszköz rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyet joggal várhatunk el a kategóriában található eszközöktől, ilyen például a full duplex kommunikáció vagy a flow control, valamint az 1.6Gbs-os összteljesítmény.

Az AirLive POE-FSH804AT sarokköve lehet kisebb kamerarendszereknek és vezeték nélküli hálózatoknak. Vonzereje nem csak értékállóságában és minőségében rejlik, hanem a PoE tulajdonsága, egyszerű installációja, konfigurálhatósága is hozzájárul ehhez.