A TELETEK fejlesztő központjában jártunk

A Teletek alapításának 25. évfordulója és kollégáink továbbképzése alkalmából Szófiába látogattunk. Látogatásunk során megtekintettük a Teletek tűz- és behatolásjelző rendszereket gyártó és fejlesztő központját. Nagy örömünkre szolgált, hogy közvetlen közelről láthattuk a gyártás folyamatát és saját szemünkkel győződhettünk meg arról, hogy a Teletek termékei valóban 100%-ig a bolgár ipar remekei.

A Teletek által gyártott rendszerek és azok alkotó elemei egy szigorúan ellenőrzött gyártási és minőségellenőrzési folyamatot követően kerülnek a felhasználókhoz. Az ellenőrzési folyamat szerves részét képezi, mind a hardveres, mind a szoftveres tesztelés. A gyártó magabiztosságát a termékek megbízhatósága terén mi sem bizonyítja jobban, mint azt, hogy a piacon szinte egyedülálló módon 10 év garanciát biztosít. 

Látogatásunk során lehetőségünk nyílt arra, hogy a magyar piacon szerzett tapasztalatainkat megosszuk a gyár mérnökeivel is. Eszmecserét folytattunk a hazai és nemzetközi trendekről, a felhasználóktól kapott visszajelzésekről és javaslatot tettünk a rendszerek továbbfejlesztésére vonatkozóan. Hamarosan ezen fejlesztési eredményekről is tájékoztatást adunk.

Utazásunk során ismét megbizonyosodtunk arról, hogy a Teletek megbízhatósága és rugalmassága kiváló lehetőségeket rejt magában mind partnereink, mind cégünk számára.