Új termék a Vivoteknél - IP8152

Új termék a Vivoteknél - IP8152

A VIVOTEK bemutatta az IP8152 fantázianévre hallgató új biztonsági kameráját. Az új, innovatív kamera kompakt kialakítása és kis mérete mellett különböző típusú Objektívekkel választható. A kamera a VIVOTEK Supreme sorozatnál megszokott éjjellátó funkcióval rendelkezik, így kitűnő képet biztosít sötét környezetben is.

Az IP8152 1.3-megapixeles CMOS érzékelővel szerelt, kiváló minőségű képein egészen kicsi részletek is jól láthatóak 1280 x 1024 felbontásnak és a 30 fps-nek köszönhetően.  A CMOS-ra érkező fény mennyisége az beépített IR szűrőnek köszönhetően szabályozható, attól függően, hogy  éjjel vagy rossz fényviszonyok mellett használjuk a kamerát. Ezen kívül az eszköz támogatja a H.264 ipari szabványú tömörítési technológiát, amely csökkenti a fájl méretét, ezáltal csökkentve az általa foglalt hálózati sávszélességet.

A különlegesen jó képminőség mellett az IP8152 úgy lett kifejlesztve, hogy IP alapú beltéri megfigyelő rendszerekbe könnyen illeszthető, így áruházakba, bankokba, ipari létesítményekbe és szállodákba egyaránt kiváló választás lehet.

A könnyű telepíthetőség érdekében a kamera tápellátása Ethernet kábelen keresztül történik (standard PoE 802.3af), a helyi rögzítésről MicroSD kártya hely gondoskodik. 

Felhívjuk figyelmét, hogy árinformációval 2013. február 20-a után tudunk rendelkezésére állni. A termékből az első szállímány előre láthatóan 2013. március 31-én érkezik meg.