Újdonság az AirLive-nél: BU-3025 high-end kültéri hálózati kamera

Újdonság az AirLive-nél: BU-3025 high-end kültéri hálózati kamera

Az AirLive nemrég bemutatta új BU-3025 high-end kültéri IP kameráját, melyet professzionális megfigyelésre terveztek.

A kamera 3Megapixeles érzékelővel rendelkezik, melyet kombináltak a Japánban készült, kiváló CBC 4.3mm lencsével. Így a ragyogó képek mellett 2048 x 1536 pixeles maximális felbontást értek el. Ennek köszönhetően képes kifogástalan, színes képfelvételeket készíteni 0,05 Lux megvilágításnál is. (Az átlag CCTV biztonsági kamerákéhoz képest ez 9-szer jobb teljesítmény.)

A BU-3025 kamerát TI368 chippel látták el, melynek köszönhetően kitűnő minőségű képekre, és 1080P FullHD felbontás mellett, 30kép/másodperc képfrissítési sebességre képes.

Az elmosódott képek további javítására fejlesztett Clear Motion Technológiával az AirLive még tisztább képet biztosít. A felhasználók számos formátumban nézhetnek élőképet: interneten keresztül, MPEG4, H.264 vagy mobiltelefonon 3GPP-vel.

A kamerát 24 órás felügyeletre tervezték, így helyt áll a legzordabb időjárás- és fényviszonyok mellett is. A beépített ventilátora melegebb hónapokban hűt, a hidegekben pedig megakadályozza a párosodást. Az új stílusú fehér ház nemcsak szép, és vízálló - eleget téve az IP66-os szabványnak - hanem a nyári túlmelegedést is meggátolja.  Az infravörös LED-eknek köszönhetően sötétben is 25 méteres távolságig képes felvételeket készíteni. A fényviszonyokhoz való alkalmazkodást az eltávolítható IR szűrő is segíti.

További fontos tulajdonságok:

  • SD kártyahely képek és videók helyi tárolására
  • Mikrofon és hangszóró csatlakozók, amelyek lehetővé teszik a kétirányú kommunikációt.
  • ONVIF kompatibilitás, digitális bemenet és kimenet külső érzékelőkhöz a nagyobb biztonság és jobb integráció végett.
  • A PoE (802.3af) egyszerűbbé teszi a szerelését, telepítését.
  • Az AirLive CamPro Express 64-es ingyenesen használható szoftvere lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egy időben több élő kamera stream-et figyelhessenek és rögzítsenek.