Avigilon 6.0L-H4F-DO1-IR

Avigilon 6.0L-H4F-DO1-IR
nagyobb nézethez kattintson a képre

Kapcsolódó anyagok

Avigilon 6.0L-H4F-DO1-IR
 - Műszaki leírás Műszaki leírás Avigilon 6.0L-H4F-DO1-IR
 - Letöltés

Az Avigilon H4 platformra épített Fisheye kamerák látómezejét úgy tervezték, hogy teljes, 360 fokos panoráma nézetet biztosítsanak.
A H4 Fisheye kamerarendszer költséghatékony, könnyen telepíthető megoldás, melynek célja a világos képminőség és a széleskörű lefedettség biztosítása minél kevesebb kamerával.
A H4 Fisheye elegáns, alacsony profilú kialakítással rendelkezik, amely alkalmas olyan létesítményekben törtáénő üzemeltetésre, ahol fontos az esztétikai megjelenés, és a környezet építészeti jellemzőbe való illeszkedés. IK10-osztályú, vandálbiztos és IP66 időjárásálló háza ideális felhasználást biztosít beltéri és kültéri környezetben. Optimális választás kiskereskedelmi üzletekben, színházakban, benzinkutakon, gyártóüzemben, egészségügyi intézményben, egyéb kereskedelmi és oktatási létesítményekben.

Kiváló képminőséget biztosít még nehéz látási viszonyok között is, minimális sávszélesség igény és tárolási kapacitás mellett. Az infravörös technológiája hatékony fényerőt biztosít sötét környezetben is. A H4 Fisheye kamera lehetővé teszi a megfigyelt terület (ROI) élességének vagy rögzített videóinak nagyítását, összpontosítását és vizsgálatát, miközben a teljes területet figyeli.
Kapcsolódó termékek

Avigilon H4F-MT-NPTA1

NPT adapter Fisheye dóm kamerához

részletek
Avigilon CM-MT-WALL1

Műanyag falikar dóm kamerákhoz.

részletek
Avigilon H4F-AC-DESI1

Szárító csomag H4F kamerához

részletek