A VIVOTEK nyerte a Best Mobile IP Camera díját az ISC Brazil kiállításon

A VIVOTEK nyerte a Best Mobile IP Camera díját az ISC Brazil kiállításon

A VIVOTEK számára nagy megtiszteltetés, hogy elnyerték a "Digital Security Awards 2014 " egyik díját az ISC kiállításon, Brazíliában. Ezt a nemzetközi kiállítást és konferenciát Sao Pauloban tartották március 19. és 24. között. A VIVOTEK a legjobb mobil IP kamera díját az MD8562 kamerával érdemelte ki.

Az ISC Digital Security Brazília 2014 egy igen rangos rendezvény a biztonságtechnikai ipar eseményei között. A főbb szereplők a kiállítás mellett mindig részt vesznek különböző megmérettetéseken többféle kategóriában, mint például a videó megfigyelés, VMS szoftver, biometria, beléptető megoldások, és az RFID. Egy külön honlapot is létrehoztak ezeknek a díjaknak, ahova a Digital Security olvasói is szavazhatnak a jelöltekre kategóriánként.

A Vivotek MD8562 egy kompakt, 2 megapixeles hálózati kamera, melyet kifejezetten a közlekedési eszközökre, buszokra, vonatokra, és egyéb járművekre fejlesztettek. Az IK10 minősítésű IP67 ház és más alkalmazások, amik megfelelnek az EN50155 szabványnak, teszik alkalmassá a rázkódó, billegő, forró és fagyos, akár elektromos meghajtású közlekedési eszközökön való megfigyelésre. A WDR technológia révén az MD8562 meg tud birkózni a nehéz megvilágítási körülményekkel is. Az intelligens szabotázs felismeréssel az MD8562 kamera értesíteni tudja a személyzetet a károkozásnál.

Steve Ma, a VIVOTEK ügyvezető alelnöke nyilatkozta: " Szeretnék köszönetet mondani a Digital Security szerkesztőinek és az olvasók az elismerésért. A kutatással és fejlesztéssel foglalkozó részlegünk mélyre hatóan tanulmányoz minden piaci területet, melyben a tömegközlekedési megfigyelésre külön figyelünk, hisz Európában is sok helyen alkalmazzák ilyen területen eszközeinket, például Magyarországon is. Ami a jövőt illeti, még dinamikusabb fejlesztésre lesz szükség a piaci igényeknek megfelelően. "